Entertainment-bereikspakket

TVGids.nl biedt samen met Televizier, TotaalTV en Veronica Superguide het Entertainment-bereikspakket aan, een aantrekkelijke propositie op de grootste online gidsplatformen. Adverteerders profiteren van meer bereik en een zeer interessant tarief. Met een bereik van bij elkaar 4.993.000 (40% Nederlanders 18+), 26.268.000 bezoeken en 76.924.000 pageviews per maand krijg je waar voor je geld.

“Plus: te synchroniseren met uitzending tv-spots (ook online te plaatsen) en targeting op zenders (vrouwen, mannen, jeugd) en op genres.”

TVGids.nl is de plek om video-on-demandcontent te ontdekken, professionele webvideo’s en series te bekijken en online gegidst te worden. Met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand is het de grootste online entertainmentsite van Nederland. Met functies als Live TV, NETgemist, FILMShuren en online content vergelijken wordt de consument volledig gegidst in (non-)lineaire content.

TVGids.nl biedt samen met Televizier, TotaalTV en Veronica Superguide de entertainment-bereikspropositie aan, waarbij de adverteerder profiteert van een aantrekkelijke propositie op de grootste online gidsplatformen. Dit levert voor de adverteerder of het mediabureau meer bereik op en een aanmerkelijk interessanter tarief.

De belangrijkste kenmerken van deze samenwerkingsvorm op een rij:

  • Afstemming/syncen met uitzendschema’s voor spot (de tv-spots kunnen op dezelfde tijd van uitzending ook online worden geplaatst)
  • Targeting op zenders (vrouwen, mannen, jeugd) en op genres. Bijvoorbeeld de hele dag vrouwen bereiken via RTL5, Net8, TLC en over alle schermen heen (Android, iOS en desktop)
  • Video-advertenties zijn overal mogelijk
  • Alle interactieve bannering is mogelijk

Bovenstaande informatie is een heel korte samenvatting van de presentatie die wij u graag komen geven om alle mogelijkheden toe te lichten. De voorbeeldfilmpjes konden namelijk vanwege de grootte niet worden toegevoegd. De advertentietarieven van deze gezamenlijke propositie rekenen wij u dan ook graag voor.

Meer informatie?

Voor meer informatie: bel of e-mail Mick den Dijker.
Telefoon +31 6 11 09 86 71.