Home / Overzicht / Insert C5-envelop

Insert C5-envelop

Je kunt een C5-envelop met informatie bijsluiten in álle titels van Bindinc.
C5-enveloppen, met daarin uw informatiepakket, kunnen worden bijgevoegd in het blad.
Omdat de envelop los wordt meegeseald, heb je extra attentiewaarde!

De los bijgevoegde enveloppen bieden net dat beetje meer dan losse advertenties die met huis-aan-huisbladen op de deurmat vallen. De envelop komt samen met het vertrouwde programmablad binnen, waardoor u als adverteerder optimaal profijt trekt van de lezers- en bladbinding. Je wordt gegarandeerd gezien!
Wil je extra aandacht? Stuur dan een bijlage mee met de hele oplage van de programmabladen, of naar een gesegmenteerde groep uit het abonneebestand. De insert kan op elke gewenste plek in het programmablad worden ingestoken.

Voor de gehele oplage, maar ook voor een beperkt deel ervan (minimaal 50.000 stuks) is een envelop mogelijk in bijvoorbeeld de titels Mikro Gids, Televizier, KRO Magazine en TVFilm. In Avrobode en NCRV-gids is een envelop alleen mogelijk voor de gehele oplage. Bijgevoegde enveloppen mogen niet groter, dikker of zwaarder zijn dan het programmablad. Voor enveloppen in een selectie van het lezersbestand gelden afwijkende tarieven.

Voor meer informatie mail of bel je met Salessupport, telefoon 035 – 672 69 00.

 

* Plaatsing is onder voorbehoud van goedkeuring uitgever(s) en beschikbaarheid.
* Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van DPG Media van toepassing
* Alle Plusproposities moeten op voorhand inhoudelijk worden goedgekeurd. Indien de inserts niet zijn goedgekeurd, mag Bindinc. besluiten de insert te weigeren. De gemaakte kosten kunnen niet verhaald worden op Bindinc.
Bindinc. bereikt, boeit en bindt