Home / Overzicht / Inserts

Inserts

Folders of inserts (4, 6 of 8 pagina’s) in programmabladen van Bindinc. bieden net dat beetje meer dan losse advertenties die met huis-aan-huisbladen op de deurmat vallen. De folder komt samen met het vertrouwde programmablad binnen, waardoor je als adverteerder optimaal profijt trekt van de lezers- en bladbinding. Je wordt gegarandeerd gezien!

Wil je extra aandacht? Stuur dan een bijlage mee met de hele oplage van de programmabladen, of naar een gesegmenteerde groep uit het abonneebestand. De insert kan op elke gewenste plek in het programmablad worden ingestoken.

Voor de gehele oplage, maar ook voor een beperkt deel ervan (minimaal 50.000 stuks) is een insert mogelijk. In Avrobode en NCRV-gids is een insert alleen mogelijk voor de gehele oplage. Inserts mogen niet groter, dikker of zwaarder zijn dan het programmablad.

Salessupport helpt u graag als u meer wilt weten: 035 – 672 69 00.

 

* Plaatsing is onder voorbehoud van goedkeuring uitgever(s) en beschikbaarheid.
* Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van DPG Media van toepassing.
* Alle Plusproposities moeten op voorhand inhoudelijk worden goedgekeurd. Indien de inserts niet zijn goedgekeurd, mag Bindinc. besluiten de insert te weigeren. De gemaakte kosten kunnen niet verhaald worden op Bindinc.
Bindinc. bereikt, boeit en bindt