Home / Overzicht

Neem contact op!

Puzzelpagina-sponsoring

Lezers puzzelen graag, de puzzelpagina is een van de best gewaardeerde onderdelen van de gids. Het is de ideale manier om bij de doelgroep onder de aandacht te komen, op een andere wijze dan een advertentie of advertorial. De tijd […]

Jacobines keuze

Deze speciale rubriek in NCRV-gids is voor gedichten en poëzie. Op een spread plaatst de redactie full colour beeld dat past bij het gedicht. Daarnaast worden het gedicht en het boek afgebeeld en de schrijver en uitgeverij vermeld. Tarieven zijn […]

Miekes leesclub

Iedere week, behalve in de zomermaanden, verschijnt deze pagina met daarop boekentips en recensies door Miekes leesclub. Reserveert u ruimte om hierop een recensie van uw boek mee te nemen, dan krijgt u twee keer zoveel ruimte als een normale […]

Blijtijds: het magazine

Het grootste magazine voor de seniorendoelgroep in Nederland! Blijtijds-magazine is onderdeel van het gelijknamige online lifestyleplatform. Het magazine verschijnt vier keer per jaar bij de zes programmagidsen van Bindinc.

Blijtijds: de rubriek

Blijtijds bestaat uit het gelijknamige online lifestyleplatform, een wekelijkse rubriek en het magazine dat vier keer per jaar verschijnt bij de zes programmagidsen van Bindinc.

Blijtijds: online

Met het grootste magazine voor de seniorendoelgroep in Nederland! Blijtijds bestaat uit het gelijknamige online lifestyleplatform, een wekelijkse rubriek in én het magazine dat vier keer per jaar verschijnt bij de zes programmagidsen van Bindinc. Met een bereik van 1,5 […]

Blijtijds

Oplage: 535.000
Gem. bereik: 1.125.664

Blijtijds bestaat uit het gelijknamige online lifestyleplatform, een wekelijkse rubriek en het magazine dat vier keer per jaar verschijnt bij de zes programmagidsen van Bindinc.

Themarubrieken branded content

In de titels NCRV-gids, Avrobode, Televizier en KRO Magazine verschijnt wekelijks een themarubriek.  In de rubriek worden onderwerpen rondom een bepaald thema uitgelicht.

Storytelling

Deze propositie in de titels Avrobode, NCRV-gids en KRO Magazine bestaat uit een serie persoonlijke verhalen over een bepaald project, nalatenschap of onderzoek, gerealiseerd door de inzet van een bijzonder persoon (donateur, vrijwilliger). Het doel van de rubriek is het […]

Tarieven plusproposities

Alle tarieven overzichtelijk bij elkaar in één pdf.

Van drukwerk tot transport

Het traject van drukwerk tot transport kan een ingewikkeld proces zijn. Onze specialist kan jouw drukwerk en distributie begeleiden tot aan het transport.

Insert C5-envelop

Je kunt een C5-envelop met informatie bijsluiten in álle titels van Bindinc. C5-enveloppen, met daarin uw informatiepakket, kunnen worden bijgevoegd in het blad.

Productsampling

Productsampling is een prima instrument voor nieuwe producten, of voor marktversterking van bestaande producten. Ruim 87% haalt samples uit het blad om ze te proberen.

Bindinc

Meehechters

Meehechters zijn kaarten (of ander rechthoekig drukwerk) die worden meegehecht in de bladen van Bindinc. Net als plakkaarten bieden ze de mogelijkheid om respons te meten, omdat je één zijde kunt gebruiken als antwoordkaart.

Inserts

Folders of inserts (4, 6 of 8 pagina’s) in programmabladen van Bindinc. bieden net dat beetje meer dan losse advertenties die met huis-aan-huisbladen op de deurmat vallen.