Home / Overzicht

Neem contact op!

Specials STORY

Twee Royal-specials, een zomer- en een winterspecial. Speciale uitgaven met een speciaal thema.

De online Chatbanner – live chatten via onze kanalen

De online Chatbanner is een innovatie binnen online adverteren. Via de Chatbanner bieden wij je de mogelijkheid om live te chatten met je doelgroep, ga de dialoog aan via onze kanalen.

Tarieven plusproposities

Alle tarieven overzichtelijk bij elkaar in één pdf.

Van drukwerk tot transport

Het traject van drukwerk tot transport kan een ingewikkeld proces zijn. Onze specialist kan jouw drukwerk en distributie begeleiden tot aan het transport.

Insert C5-envelop

Je kunt een C5-envelop met informatie bijsluiten in álle titels. C5-enveloppen, met daarin uw informatiepakket, kunnen worden bijgevoegd in het blad.

Sampling

Productsampling is een prima instrument voor nieuwe producten, of voor marktversterking van bestaande producten. Ruim 87% haalt samples uit het blad om ze te proberen.

Bindinc

Meehechters

Meehechters zijn kaarten (of ander rechthoekig drukwerk) die worden meegehecht in het blad. Net als plakkaarten bieden ze de mogelijkheid om respons te meten, omdat je één zijde kunt gebruiken als antwoordkaart.

Inserts

Folders of inserts (4, 6 of 8 pagina’s) in programmabladen bieden net dat beetje meer dan losse advertenties die met huis-aan-huisbladen op de deurmat vallen.

Outsert

De outsert is een omslag om het programmablad, waarmee de cover onmiddellijk de aandacht van de consument in het schap of op de deurmat trekt.

Splitcovers

Splitcovers en uitklapcovers zijn spectaculaire vormen van adverteren. Omdat je voor het verrassingseffect gaat, stijgt de impact van je reclameboodschap tot grote hoogte.

Plakkaarten

Plakkaarten zijn postkaarten of ander rechthoekig drukwerk, geplakt op een advertentie. Door hun afwijkende vorm springen ze meer in het oog dan een gewone advertentie.

Bindinc

Shoppingspecial in onze titels

Laat je shoppinguiting meer opvallen. Meer exclusiviteit, meer ruimte. Tot wel 8 pagina’s! Shoppingpagina’s zijn in redactionele stijl opgemaakte advertentiepagina’s bedoeld voor nieuwe producten en/of consumentenacties.

Coverpas

Een product met toegevoegde waarde voor adverteerders. Het bestaat uit een aanbieding voor de lezers die gecommuniceerd wordt op een pasje en een 1/1 pagina. Het pasje en de bijbehorende pagina zijn een redactionele productie.

Bindinc

Advertorials

Je product aanbieden in een redactionele vorm? Heb je de behoefte om meer uitleg of informatie te geven over je product of dienst? Dan is de advertorial – een advertentie in een redactioneel jasje – de perfecte keus.

Adverteren binnen de Uittips van MAX Magazine

Wekelijks bereikt MAX Magazine honderdduizenden actieve 50-plussers. Het blad bevat, naast de uitzendschema’s, interessante artikelen die aansluiten bij de actualiteit en de leefwereld van de doelgroep. Denk hierbij aan vaste rubrieken over onder meer gezondheid en uitgaan. MAX Magazine heeft […]