Home / Overzicht

Neem contact op!

Blij op Reis 2021

Voor adverteerders is deze speciale uitgave van Bindinc. hét middel om leads en conversie te realiseren onder de 50-plusdoelgroep in Nederland. Reserveer nu al, dan denkt u mee over de redactionele invulling van dit themanummer.

Puzzelpagina-sponsoring

Lezers puzzelen graag, de puzzelpagina is een van de best gewaardeerde onderdelen van de gids. Het is de ideale manier om bij de doelgroep onder de aandacht te komen, op een andere wijze dan een advertentie of advertorial.

Jacobines keuze

Deze speciale rubriek in NCRV-gids is voor gedichten en poëzie. Op een spread plaatst de redactie full colour beeld dat past bij het gedicht. Daarnaast worden het gedicht en het boek afgebeeld en de schrijver en uitgeverij vermeld.

Miekes leesclub

Iedere week, behalve in de zomer, verschijnt deze pagina met daarop boekentips en recensies door Miekes leesclub. Reserveert u ruimte voor een boekrecensie, dan krijgt u 2x zoveel ruimte als voor een normale boekentip.

Reclame Reactie Onderzoek

Met een Reclame Reactie Onderzoek (RRO) kunt u de effectiviteit van uw advertentie meten in onze titels.

Tarieven plusproposities

Alle tarieven overzichtelijk bij elkaar in één pdf.

Van drukwerk tot transport

Het traject van drukwerk tot transport kan een ingewikkeld proces zijn. Onze specialist kan jouw drukwerk en distributie begeleiden tot aan het transport.

Insert C5-envelop

Je kunt een C5-envelop met informatie bijsluiten in álle titels van Bindinc. C5-enveloppen, met daarin uw informatiepakket, kunnen worden bijgevoegd in het blad.

Productsampling

Productsampling is een prima instrument voor nieuwe producten, of voor marktversterking van bestaande producten. Ruim 87% haalt samples uit het blad om ze te proberen.

Bindinc

Meehechters

Meehechters zijn kaarten (of ander rechthoekig drukwerk) die worden meegehecht in de bladen van Bindinc. Net als plakkaarten bieden ze de mogelijkheid om respons te meten, omdat je één zijde kunt gebruiken als antwoordkaart.

Inserts

Folders of inserts (4, 6 of 8 pagina’s) in programmabladen van Bindinc. bieden net dat beetje meer dan losse advertenties die met huis-aan-huisbladen op de deurmat vallen.

Outsert

De outsert is een omslag om de programmabladen van Bindinc., waarmee de cover onmiddellijk de aandacht van de consument in het schap of op de deurmat trekt.

Splitcovers

Splitcovers en uitklapcovers zijn spectaculaire vormen van adverteren. Omdat je voor het verrassingseffect gaat, stijgt de impact van je reclameboodschap tot grote hoogte.

Plakkaarten

Bij Bindinc. adverteren kan er ook gezorgd worden voor plakkaarten. Dit zijn postkaarten of ander rechthoekig drukwerk, geplakt op een advertentie. Door hun afwijkende vorm springen ze meer in het oog dan een gewone advertentie.

Coverpas

Bindinc. Adverteren biedt voor verschillende titels een coverpas aan. Een product met toegevoegde waarde voor adverteerders. Bestaand uit een aanbieding voor de lezers gecommuniceerd op een pasje en een 1/1 pagina.