Home / Overzicht / Shoppingspecial in onze titels

Neem contact op!

Laat je shoppinguiting meer opvallen met Bindinc. Adverteren. Meer exclusiviteit, meer ruimte. Tot wel 8 pagina’s!
Shoppingpagina’s zijn in redactionele stijl opgemaakte advertentiepagina’s bedoeld voor nieuwe producten en/of consumentenacties.

Deze Shoppingspecial-propositie verschilt van een reguliere shoppingpagina, waar jouw product samen met 3 andere adverteerders op één pagina wordt geplaatst.
De Shoppingspecial omvat namelijk minimaal 8 pagina’s die exclusief door 1 tot maximaal 3 adverteerders kan worden afgenomen.
Dit biedt je de gelegenheid tot meer exclusiviteit, meer ruimte voor jouw product(en), redactionele ondersteuning en een creatieve twist.

De opmaak van de Shoppingspecial is in overleg en onder voorbehoud van wederzijdse goedkeuring van de klant en afdeling sales.

Meer informatie? Neem contact op met jouw accountmanager.

 

* Plaatsing is onder voorbehoud van goedkeuring uitgever(s) en beschikbaarheid.
* Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van Sanoma Media Netherlands B.V. van toepassing.
* Alle Plusproposities moeten op voorhand inhoudelijk worden goedgekeurd. Indien de inserts niet zijn goedgekeurd, mag Bindinc. besluiten de insert te weigeren. De gemaakte kosten kunnen niet verhaald worden op Bindinc.
Lift mee op onze sterke merken met 360°-marketing
Meer plusproposities

Productsampling is een prima instrument voor nieuwe producten, of voor marktversterking van bestaande producten. Ruim 87% haalt samples uit het blad om ze te proberen. De lezers stellen […]

Alle tarieven overzichtelijk bij elkaar in één pdf.Direct toegang tot een overzicht van de tarieven van alle plusproposities van onze titels. Netjes bij elkaar.Voor meer informatie […]

De outsert is een omslag om de programmabladen van Bindinc., waarmee de cover onmiddellijk de aandacht van de consument in het schap of op de deurmat trekt. Jouw boodschap is niet te […]