Home / Overzicht / Splitcovers

Splitcovers

Splitcovers en uitklapcovers zijn spectaculaire vormen van adverteren. Omdat je voor het verrassingseffect gaat, stijgt de impact van je reclameboodschap tot grote hoogte.

Splitcover
Een niet te missen pluspropositie van Bindinc. is de splitcover: een advertentie van twee pagina’s (spread) die zichtbaar wordt als het cover precies in het midden openvalt.

Uitklapcover (6 of 8 pagina’s) 
Met een uitklapcover aan de voor- en/of achterpagina maakt jouw advertentie een spetterende entree bij de lezer. Niet alleen heb je meer ruimte voor je boodschap, maar door het afwijkende formaat en de opvallende plaats krijgt jouw advertentie ook de uitstraling die hij verdient.

Voor de gehele oplage, maar ook voor een beperkt deel ervan (minimaal 50.000 stuks) is een splitcover mogelijk in de meeste titels. In Avrobode en NCRV-gids is een splitcover alleen mogelijk voor de gehele oplage.

Mail of bel voor alle ins en outs naar Mariska van Beuzekom, telefoon 035 – 672 6708.

 

* Plaatsing is onder voorbehoud van goedkeuring uitgever(s) en beschikbaarheid.
* Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Advertentievoorwaarden van DPG Media van toepassing.
* Alle Plusproposities moeten op voorhand inhoudelijk worden goedgekeurd. Indien de inserts niet zijn goedgekeurd, mag Bindinc. besluiten de insert te weigeren. De gemaakte kosten kunnen niet verhaald worden op Bindinc.
Bindinc. bereikt, boeit en bindt