Home / Overzicht / Storytelling

Storytelling

Deze propositie in de titels Avrobode, NCRV-gids en KRO Magazine bestaat uit een serie persoonlijke verhalen over een bepaald project, nalatenschap of onderzoek, gerealiseerd door de inzet van een bijzonder persoon (donateur, vrijwilliger).
Storytelling is ook in MAX Magazine mogelijk, zie onder de foto.

Het doel van de rubriek is het inspireren van potentiële nalaters (aan goede doelen) via storytelling door en over gewone mensen die iets bijzonders bijdragen.
De redacties van Avrobode, NCRV-gids en KRO Magazine halen de verhalen op en zetten ze neer in een redactionele look-and-feel, waarbij het voor de lezer duidelijk is wie de afzender is, zodat zij ook rechtstreeks kunnen reageren naar het goede doel.
De rubriek verschijnt wekelijks op een 2/1 pagina.
Het tarief hiervoor is voor één verhaal in drie titels, inclusief redactie en vormgeving van de rubriek en exclusief btw. Indien gewenst kunnen wij tegen een meerprijs de fotoreportage bij het artikel verzorgen.

Het merendeel van de lezers doneert al aan meerdere goede doelen en een flinke groep steunt zelfs veel goede doelen
(bron: NOM Print Doelgroep Monitor 2018).

Zie links de link naar de pdf. Neem voor meer informatie of een reservering contact op met Marchel Snoei of via 06 10 36 11 14.

Storytelling in MAX Magazine

Een propositie waarin je als charitatieve instelling jouw verhaal kunt vertellen.

MAX Magazine biedt: adverteren met een goed verhaal. Deze serie content-advertenties loopt het hele jaar door. En u krijgt uiteraard de kans om mee te doen. U levert het verhaal dat aansluit bij de inhoud en uitgangspunten van en in overleg met MAX Magazine. De redactie van MAX Magazine verzorgt de creatie van deze 1/1 pagina.
Donateurs en vrijwilligers van goede doelen hebben vaak bijzondere ervaringen of een persoonlijke drijfveer. Deze verhalen raken lezers, blijven hangen en inspireren om ook in actie te komen. Laat ook uw goede verhalen voor u werken.

Reserveer nu. Neem contact op met Marchel Snoei of bel hem op 06 10 36 11 14.

Attachments

Bindinc. bereikt, boeit en bindt