Home / Overzicht / Televizier.nl

Neem contact op!

Online bereik

Unieke bezoekers

330.000

Pageviews

750.000

Google Analytics 2016

Televizier.nl is dé nieuwssite op het gebied van tv. Op deze site komt u in een positief umfeld in contact met consumenten die álles willen weten over tv.

Het blad Televizier richt zich op de programma’s waar iedereen graag over meepraat: amusement, series, soaps en films. Televizier.nl gaat verder waar het blad stopt en geeft elke dag het laatste nieuws over veelbekeken programma’s op de Nederlandse tv en spraakmakende tv-persoonlijkheden.
Televizier.nl biedt een uitgebreide tv-gids die maar liefst drie dagen vooruit gidst, een unicum onder de digitale tv-gidsen! Bezoekers vinden er veel videomateriaal, kunnen er programma’s terugkijken en krijgen iedere dag de beste kijktips!

Televizier.nl heeft daarnaast een panel van ruim 60.000 leden die graag hun mening geven over tv. Deze groep is frequent bezoeker van Televizier.nl en stemt actief tijdens de Gouden Televizier-Ring-Verkiezing.

Sterkgroeiend bereik
Televizier.nl bereikt een brede doelgroep en laat een sterk groeiend bereik zien: in 2016 is het aantal bezoeken gegroeid naar ruim 8,5 miljoen.

Een belangrijke trekker is de Gouden Televizier-Ring-Verkiezing die, met vier kwalificatierondes gedurende het jaar en de onverminderd populaire eindverkiezing in september, een enorme boost in kwalitatief bereik genereert. Stemmers hebben een sterke interesse in tv en binding met het merk Televizier en de Ring-verkiezing.

Betrokken doelgroep
Televizier.nl richt zich op vrouwelijke en mannelijke tv-kijkers van 20-49 jaar met een bovengemiddelde interesse in tv, amusement en entertainment. Om naar te kijken, erover te lezen én te stemmen op programma’s en presentatoren die het verdienen om de Televizier-awards te winnen. Televizier.nl bereikt veel boodschappers: zes op de tien bezoekers is tussen 20 en 49 jaar. Maar ook jongeren en 50-plussers weten de site in toenemende mate te vinden.

Daarnaast ontvangen wekelijks 60.000 abonnees de Televizier.nl-nieuwsbrief met actueel tv-nieuws en kijk- en videotips. In de periodes van de kwalificatierondes en de eindstemming voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing loopt het bereik via diverse stemnieuwsbrieven zelfs op tot 500.000 ontvangers. Deze nieuwsbrieven bieden interessante advertentiemogelijkheden binnen een redactionele context.

Advertentiemogelijkheden
Televizier.nl biedt naast de standaard bannerposities ook speciale banner-advertisingmogelijkheden, zoals een interstitial, interscroller, take-over, halfpage ad of billboard. Gezien het sterkgroeiende mobiele bereik is Televizier.nl vanzelfsprekend op alle schermen beschikbaar en biedt bijvoorbeeld ook (video)halfpage ads, preroll/in page video’s en expandables aan voor mobiel. Vraag hier de formaten.

In de nieuwsbrieven kunnen diverse vormen van advertorials geplaatst worden.
Daarnaast biedt de Gouden Televizier-Ring Verkiezing unieke sponsormogelijkheden. De stemming van de kwalificatierondes en de zeer populaire eindverkiezing zijn daarnaast al door diverse adverteerders benut voor leadgeneratie.

U leest het: de mogelijkheden rond Televizier.nl zijn eindeloos. Wij werken graag een voorstel voor u uit. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

De voordelen van Televizier.nl op een rij
– Dé nieuwssite op het gebied van tv.
– Focus op tv-kijken, amusement en entertainment.
– Aandacht onder tv-minnend Nederland: een breed en betrokken bereik.
– Lift mee op de populariteit en merkbekendheid van de Gouden Televizier-RingVerkiezing.
– Crossmediaal in te zetten in combinatie met mobiel en print: profiteer van aanvullend 50-plusbereik.

Cijfers

 • Bereik Televizier.nl: 600.000 unieke bezoekers per maand.
 • Gedurende de verkiezing (september 2015) totaal 1.291.086 unieke bezoekers per maand.
 • Er werden vorig jaar 681.550 stemmen uitgebracht tijdens de Ring-verkiezing.
 • 70,92% van de bezoekers kwam via mobiel (52,07%) en tablet (18,85%)
  Televizier.nl nieuwsbrieven.
 • Abonnees wekelijkse nieuwsbrief: 67.714.
 • Abonnees panelleden nieuwsbrief: 60.238.
  Social media
 • Televizier.nl Facebook 20.000.
 • Televizier Twittervolgers 6.000.

Meer weten?
Wilt u meer weten over adverteren op Televizier.nl, in de nieuwsbrieven en/of over sponsoring van de Gouden Televizier-Ring-Verkiezing, neem dan contact op met Alissa Hardes via e-mail.

Lift mee op onze sterke merken met 360°-marketing
Meer online

De online Chatbanner is een innovatie binnen online adverteren. Via de Chatbanner bieden wij je de mogelijkheid om live te chatten met je doelgroep, ga de dialoog aan via onze […]

Unieke bezoekers: 4.993.000
Pageviews: 76.924.000

TVGids.nl biedt samen met Televizier, TotaalTV en Veronica Superguide het Entertainment-bereikspakket aan, een aantrekkelijke propositie op de grootste online […]

Unieke bezoekers: 2.900.000
Pageviews: 18.000.000

Dé site en app voor wie niets wil missen op tv. Tevens het kanaal voor de adverteerder die iedereen wil bereiken in zijn doelgroep. TVgids.nl is de populairste online gids van Nederland en […]