Home / Overzicht / Themagidsen

Neem contact op!

We nemen lezers mee op een interactieve reis. Het online magazine dient als een verdieping van de printspecial en zorgt voor een toevoeging van inspiratie & beleving aan jouw marketingmix.

Video’s, geluidsfragmenten en animaties helpen jou je verhaal beter over te brengen op elk moment, op ieder scherm. Een goed online magazine inspireert, boeit en neemt de lezer mee, doordat de informatie lineair wordt gecommuniceerd in plaats van te verdwalen in een grote website. Bekijk de themagidsen Zorgeloos Leven, Gezondheid en Vakantie via de speciale website.

Wij zorgen voor een goed bladritme dat is afgestemd op de oudere lezer. Het online magazine is relevant en draagt bij aan een verhoging van de conversie. Doordat het magazine responsive is, kan iedere lezer met een druk op de knop uw folder aanvragen of zich inschrijven voor uw nieuwsbrief.

In de pdf op deze pagina vind je een uitgebreide beschrijving  van de propositie online specials:
introductie, bereik van de online magazines, doelgroep, advertentiemogelijkheden, aanleverspecificaties, planning en voorwaarden.

De planning voor 2018 is vooralsnog als volgt:

. editie 45   –   Special Nalaten   –   10-16 november 2018

. editie 1/2019 – Special Vakantie  – 3-9 januari 2019

.

Voor meer informatie, neem contact op met jouw accountmanager.

Attachments

Lift mee op onze sterke merken met 360°-marketing
Meer online

Een dubbeldik nummer (148 pagina’s!) geheel gewijd aan de Tour de France én Frankrijk voor 494.000 lezers15 redactionele pagina’s Tour én Frankrijk met daarin: • Bekende wielrenner […]

De mening van de consument telt! Daarom investeert Bindinc. structureel in objectief en onafhankelijk onderzoek. Merken kunnen een dialoog aangaan met hun doelgroep en insights verzamelen […]
Bindinc