Home / Overzicht / Themarubrieken branded content

Neem contact op!

In de titels NCRV-gids, Avrobode, Televizier en KRO Magazine verschijnt wekelijks een themarubriek.  In de rubriek worden onderwerpen rondom een bepaald thema uitgelicht. De thema’s worden bepaald door de redactie, zij kennen de lezer als geen ander. De content is een mix van commercieel en redactioneel. Zo krijgt de boodschap van de adverteerder aandacht op een redactionele manier.

De thema’s zijn gebaseerd op de periode in het jaar (lentekriebels, zomer in je bol, warme winter, etc.). De focus ligt op de onderwerpen:
Even weg   |   Fit en gezond   |   Actief   |   Geldtips   |   In en om het huis   |   Culturele tips.

Branded content werkt, omdat de lezer deze manier van presenteren geloofwaardig vindt. De themarubrieken van de programmabladen inspireren en informeren de lezer op het gebied van trends en tips die passen bij de actieve 50-plusser. Omdat ook de opmaak van de rubriek in een aansprekende ‘look & feel’ wordt gebracht, staat die dicht bij de betreffende titel.

De redactie van Bindinc. denkt graag met je mee over de inhoud van je boodschap. Vraag je accountmanager naar de verschillende themarubrieken. Hiernaast staat een pdf voor je klaar met de propositie die we aanbieden en een pdf van een pagina zoals deze er in de lenterubriek heeft uitgezien. Op dit moment publiceren we alleen 1/1 pagina’s.

Wil je meer informatie over de thema’s of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze salesafdeling / 035 – 672 6900.

Warme winter branded content

Attachments

Lift mee op onze sterke merken met 360°-marketing
Meer

Deze propositie in de titels Avrobode, NCRV-gids en KRO Magazine bestaat uit een serie persoonlijke verhalen over een bepaald project, nalatenschap of onderzoek, gerealiseerd door de inzet […]

In de 84e Boekenweek worden boeken over moederschap in het zonnetje gezet; het thema is ‘De moeder de vrouw’.In onze titels besteden we aandacht aan de Boekenweek met een pagina […]

Je product aanbieden in een redactionele vorm. Heb je de behoefte om meer uitleg of informatie te geven over je product of dienst? Dan is de advertorial - een advertentie in een […]