Home / Overzicht / Uittips van MAX Magazine

Uittips van MAX Magazine

Ontdek de mogelijkheden van adverteren met tips binnen de vaste rubrieken in MAX Magazine over gezondheid, uitgaan, boeken en lifestyle en bereik wekelijks honderdduizenden actieve 50-plussers.

Wekelijks bereikt MAX Magazine bijna 400.000 actieve 50-plussers. Het blad bevat, naast de uitzendschema’s, interessante artikelen die aansluiten bij de actualiteit en de leefwereld van de doelgroep. Denk hierbij aan vaste rubrieken over onder meer gezondheid en uitgaan. MAX Magazine heeft een groot bereik onder 50-plussers, een plus voor onze adverteerders! Ontdek de mogelijkheden van de Eropuit-tips in MAX Magazine met Bindinc.

Adverteren in MAX Magazine:
• Gericht actieve 50-plussers bereiken.
• Stabiele groei in HOI- en NOM-cijfers.
• De verschijningsfrequentie maakt inspelen op actualiteiten eenvoudig.

ADVERTEER NU MET BOEKEN- OF EROPUIT-TIP OPGEMAAKT IN DE LOOK-AND-FEEL VAN MAX MAGAZINE. ONS AANBOD:

Uittip met aanbieding of bel-en-winactie: € 1050,-.
Uittip zonder actie: € 787,50.

Heb je een tip met nationale uitstraling, dan kan die, o.v.b. van goedkeuring van de hoofdredacteur, worden opgenomen in deze rubriek.

Eropuit met MAX Magazine? Twee rubrieken: Eropuit en Binnenstebuiten
Jouw tip voor een gezellige avond uit, een weekendje weg, een bezienswaardige dvd of film of een bijzonder boek kunnen wij plaatsen in onze wekelijkse rubriek Eropuit! Heb je een tip over boeken, lifestyle, dvd’s, andere aantrekkelijke items voor een prettig leven, dan kunnen wij deze plaatsen in de rubriek Binnenstebuiten.

Voor meer voorbeelden, zie de pdf.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt