Bereik in entertainment – oud

De kracht van veel kijkers

Meten is weten

Wist je dat Bindinc. maandelijks meer dan 5,5 miljoen kijkers bereikt? En al die kijkers kennen wij stuk voor stuk. Wij kennen de leeftijden, interesses, wensen en voorkeuren. Al die kijkers bereiken we via onze digitale platforms, zoals Guidinc.nl, Televizier.nl en Tvgids.nl en onze programmagidsen Avrobode, KRO Magazine, NCRV-gids, Mikro Gids, Televizier en TVFilm. Kortom: zo verbinden we onze kijkers aan de content van aanbieders. En dat is waardevoller dan je denkt.

Van kijkers

Naar kennis

Het aanbod van (digitale) content en het aantal aanbieders van content blijft maar groeien. In deze jungle van content is het een grote uitdaging om (nieuwe) abonnees aan je te binden. Bindinc. helpt je daarbij. Daarvoor focussen wij op het behoud van abonnees en wijzen we onze kijkers op de waarde van hun abonnement. Hoe we dat doen? We gidsen ze optimaal door alle content door betrouwbare en actuele informatie te bieden. En daardoor vinden kijkers snel en gemakkelijk wat zij zoeken; dus meer kijktijd voor hen en meer conversie op jouw platform.

Het opslaan van bezoekersgegevens wordt steeds complexer. Toch weet Bindinc. precies hoe jij als aanbieder jouw doelgroep bereikt. Dat inzicht verkrijgen wij door het verzamelen van alle actuele data via onze platforms. En onze platforms hebben een heel groot bereik. Logisch, want via deze platforms helpen we kijkers optimaal op weg. Kijkers komen daarom graag terug. Al die kennis over bezoekers en kijkers, het enorme bereik en de aantrekkingskracht van onze platforms zorgen ervoor dat wij heel gericht de juiste strategie kunnen adviseren om jouw doelgroep te bereiken. Kortom: adverteren via Bindinc. werkt!

Wie we zijn

Wij beschikken over een onuitputtelijke bron van informatie en inzichten over content en consumentengedrag, kanalen, creatie en devices.

Adverteren
Videomarketing
Entertainmentgidsen