Home / Bemachtig een plekje tijdens de bbq-workshop met vakgenotenStel je voor: graadje of 23, zonnetje, wijntje, zes Fat Bastards en veel gezelligheid van vakgenoten uit de charitatieve branche. Dit is allemaal voor jou geregeld, zodat de lekkerste bbq-gerechten kunnen worden gemaakt onder het genot van een lekker drankje in de prachtige omgeving van Kasteel Sypesteyn, in Loosdrecht.

Bindinc. organiseert traditiegetrouw een kookworkshop voor de charitatieve branche. Wil je je vakgenoten nu nog beter leren kennen onder het genot van een leerzame bbq-workshop? Geef je dan op via het bijgevoegde formulier. Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Hoe, wat, waar

Er zijn 30 plekken beschikbaar, dus meld je nu aan via nevenstaand formulier. Maak je vooral geen zorgen om kou of regen, want je staat gegarandeerd droog.  Je mag een collega meenemen als je dat wilt. Let op: de kookworkshop is exclusief voor professionals uit de charitatieve en verenigingsbranche.

Datum: donderdag 28 juni 2018
Locatie: Kasteel Sypesteyn, Loosdrecht
Ontvangst: 16.30 uur
Einde: 21.00 uur
Parkeren: gratis, bij de locatie

Niet gek op vlees of vis? Je kunt je dieetwensen aangeven in het aanmeldformulier (ook geschikt voor vegetariërs).

Vul het formulier in en we laten je zo snel mogelijk weten of je een plekje hebt bemachtigd. Voor vragen kun je contact opnemen met An Anderiesen of Stephanie Verwijs.

FORMULIER

chateau briand