Custom Media

Bindinc. Custom Media is de perfecte partner voor veel organisaties. Vooral als deze meer vorm en inhoud willen geven aan de relatie met hun achterban. Of dat nu leden of donateurs zijn, vrijwilligers, patiënten of andere belanghebbenden. Onze kracht? Die schuilt in ons vermogen om unieke doelgroepen te bereiken, te boeien en te binden. Met media op maat!

 

Media op maat
Magazines, specials, nieuwsbrieven of digitale uitgaven. Bindinc. Custom Media kent elk uitgeeftraject van A tot Z. Onze mediaprofessionals verzorgen redactionele producties en uitgeefdiensten in de volle breedte. Zij adviseren over de inzet van relatiemedia en vertalen elke communicatiedoelstelling naar een creatief en effectief redactioneel concept.

Services
Van A tot Z. Als geen ander weten wij wat dat inhoudt. Met de services van Bindinc. Custom Media bent u verzekerd van een relevante aanvulling op uw concept of formule. Van redactie, vormgeving en contentbeheer tot de begeleiding van de inkoop van uw drukwerk. Ook apart af te nemen. De ledenadministratie bijvoorbeeld. Of traffic, marktonderzoek en advertentieverkoop. Diverse diensten die u uitbesteedt aan een betrouwbare partner.

Bindinc. heeft een naam hoog te houden. Als uitgever van de programmabladen van o.a. AVROTROS en KRO-NCRV zijn wij ingericht op alle onderdelen van het uitgeefproces. Daarmee zorgen wij dat uw boodschap telt!

Goede doelen
Voor de volgende partijen levert Bindinc. Custom Media een breed scala aan diensten waaronder bijv. een ledenblad in print, ledenblad op iPad en/of conceptontwikkeling: CliniClownsEdukansPCOBde NierstichtingKNGF Geleidehonden, het Rode Kruis, de Zonnebloem en voor de branchevereniging voor afval- en reinigingsbranche (de NVRD).

Zorgmarkt
Marktwerking in de zorg vraagt om keuzevrijheid, de zorgconsument moet kunnen kiezen. Dat vergt van zorginstellingen een omslag in het denken. Hoe onderscheiden zorginstellingen zich van de concurrentie? Hoe gaan zorginstellingen een voorkeurspositie bewerkstelligen?

Vergelijkende kwaliteitsinformatie over gezondheidszorg en zorgverzekeraars krijgt een steeds grotere rol binnen het vraaggestuurde zorgstelsel in Nederland. De kritische zorgconsument stimuleert daarmee het leveren van kwalitatief goede zorg tegen een aantrekkelijke prijs. Transparantie en een goede reputatie zijn daarom zo belangrijk voor het bouwen aan een sterke identiteit. Uw bekendheid hangt voornamelijk af van uw goede reputatie en om dit te waarborgen, zijn uw producten en/of diensten in combinatie met de juiste communicatie van wezenlijk belang.

Bindinc. Custom Media kan ook zorginstellingen, ziekenhuizen, zorgverzekeraars en apothekers adviseren over de inzet van de juiste middelen en over content voor het boeien én binden van uw potentiële cliënten en patiënten. Zij doet dat o.a. al voor de Nierstichting en het Diabetesfonds.

 

Cases

Digitaal jaarverslag

Bekijk case

Close Up, supporters

Bekijk case
Bekijk alle cases