Terug naar nieuwscategorie├źn

50PlusTestpanel heeft Shimano Steps getest

Shimano Steps is een volledig geïntegreerde groepset met middenmotor. De technologie in Shimano Steps is bedoeld ter ondersteuning van fietsers. De fietsers hebben allemaal één ding gemeen: ongeacht de leeftijd en het gebruik genieten ze allemaal van het buitenleven.

E-bike systeem enthousiast ontvangen
De testers - in de leeftijdsgroep 50 tot 65 jaar - zijn stad en land doorgefietst en hebben gemiddeld 51,6 kilometer afgelegd. De Shimano Steps e-bike is zowel gebruikt als vervoermiddel voor woon-werkverkeer als voor de vrije tijd. Bij alle testers overtreft de Shimano Steps de verwachtingen. De Shimano Steps wordt in hoge mate bij vrienden, familie of kennissen aanbevolen.

 


“Niet te beschrijven zo heerlijk de
Shimano Steps fietst. De automatische versnelling is ook een verademing om te gebruiken.”

Complimenten
De Shimano Steps scoort hoog op veiligheid en comfort. Met de algemene onderzoeksvraag Hoe beoordelen testers de Shimano Steps e-bike? zijn de testers zeer positief. De Shimano Steps scoort vooral erg goed op bedieningsgemak, het automatisch schakelen en de duidelijke display op het stuur. De aanwezigheid van het geluid van de motor is een aandachtspunt.


Kijk voor meer informatie op de website van Shimano

 

Ook uw product testen door het 50-PlusTestpanel?
Wat beweegt de 50-plusdoelgroep? Hoe consumeren zij? Hoe willen ze benaderd worden? Met het 50-PlusTestpanel bieden wij een nieuwe mogelijkheid om nog meer te weten te komen over deze doelgroep. Maak kennis met het 50-PlusTestpanel van Bindinc.