Tussenstand Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2016

De top-10 bestaat uit (op alfabetische volgorde):
Beste zangers
Chantal blijft slapen
Dance dance dance
Expeditie Robinson
Floortje naar het einde van de wereld
Geer & Goor: Zoeken een hobby
Heel Holland bakt
Moordvrouw
Over mijn lijk
Penoza IV
 
Momentopname
“Het is weer een heel spannende verkiezing”, vertelt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier, die de Gouden Televizier-Ring Verkiezing organiseert. “De top-10 wisselt elke dag, fans stemmen massaal op hun favoriete programma. Deze tussenstand is dan ook niets meer dan een momentopname, maar wel een heel belangrijke.”
 
Het publiek kan nog tot maandagochtend 26 september 10.00 uur op Televizier.nl/ring stemmen op de Gouden Televizier-Ring, Televizier Talent Award en de Zilveren Televizier-Sterren voor beste Presentator, Presentatrice, Acteur en Actrice. De verkiezing voor het beste jeugdprogramma, de Gouden Stuiver, vindt tegelijkertijd plaats op Televizier.nl/stuiver.
 
Gala
Op maandag 26 september worden de drie finalisten per categorie bekendgemaakt. De publieksprijzen worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 13 oktober in de HMH in Amsterdam. AVROTROS zendt dit gala live uit op NPO 1. Tijdens de uitzending mag het publiek nog eenmaal stemmen op de drie finalisten van de Gouden Televizier-Ring; de winnaar wint die avond deze prestigieuze publieksprijs.