Home / Nieuws / Case: Kruidvat en het 50-PlusTestpanel

Case: Kruidvat en het 50-PlusTestpanel

Panelleden van het 50-PlusTestpanel hadden de kans om het Kruidvat Discreet Protection incontinentiemateriaal te testen. Vanwege het brede Kruidvat-assortiment was het belangrijk dat alle productgroepen werden beoordeeld: materialen voor weinig tot veel urineverlies en materialen voor mannen en vrouwen. Daarnaast is bekeken in hoeverre incontinentie als een probleem wordt gezien door respondenten. In totaal deden 46 personen aan de test mee.

85% van de testers beoordeelde de Kruidvat Discreet Protection-producten als goed tot zeer goed. Een aantal positieve reacties op de producten waren dat het goed blijft zitten, dat het veel opneemt, dat het comfortabel zit en tot slot dat het vervelende geurtjes tegenhoudt.

Naast een overall-waardering gaf de test bruikbare quotes en ook maatschappelijke issues weer die incontinentie teweegbrengt. Interessante content en input voor productverbetering en voor gebruik van eigen communicatiemiddelen!

Shirley (53) over de Femme care Normal:

“Ik durf weer strakke jeans te dragen. Het verband is zo dun dat je er niets van ziet en het neemt goed op. Het geeft me een goed en veilig gevoel.”

Wilt u meer informatie over het 50-PlusTestpanel of wilt u zelf gratis producten testen? Ga dan naar 50plustestpanel.nl. Bekijk ook de 50-PlusTestpaneluiting die werd opgemaakt voor Kruidvat:

Kruidvat, Avrobode, 50-plusttestpanel

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Betrouwbare resultaten met het 50-PlusTestpanel

22 januari 2019 | .Custom Media | Algemeen | .Adverteren
Het 50-PlusTestpanel helpt communicatie krachtiger te maken door ideeën te toetsen onder panelleden en zo uitingen te verbeteren.Na de start in 2015 zijn er meerdere merken geweest die […]

TVGids.nl genomineerd als website van het jaar 2017!

21 september 2017 | .Publishing | Algemeen | .Adverteren
De nominatie is er, en de bekroning daarvan is natuurlijk als we de award winnen.Kijk naar TVGids.nl en dan weet je zeker dat je met je stem goed zit: breng daarna je stem uit op […]

Case: producttest voor Molenaar badkamers

27 februari 2018 | .Adverteren
Het 50-PlusTestpanel voerde begin dit jaar een producttest uit voor Molenaar, via kwantitatief onderzoek en een interview met een lezeres die door hen een badkamerrenovatie heeft laten […]