Home / Nieuws / Hé, geluksvogel: kom snel je cadeau en kerstboom claimen

Hé, geluksvogel: kom snel je cadeau en kerstboom claimen

Niet alleen staat er een prachtige Nordmann-boom op jou te wachten, ook heeft jouw gelukskoekje jou een speciaal cadeautje gebracht! Wat dit is, houden we nog even geheim, maar laten we zeggen dat je behoort tot 1 van de 30 gelukkigen die een vip-cadeautje ontvangen.

Schrijf je wel a.s.a.p. in voor het event op 8 december, want vol = vol en we moeten natuurlijk wel je cadeau klaarzetten!

Heb je het al gehoord? Je hoeft je dit jaar (weer) geen zorgen te maken over de aanschaf van een kerstboom. Geen ellebogenwerk of lange wachtrijen om de kerstboom van jouw dromen te pakken te krijgen … Je krijgt deze namelijk gewoon van Bindinc.! We bieden je een kerstboom aan, die je op zaterdag 8 december 2018 op kunt halen.

Voor wie: voor onze relaties en hun partner/kinderen

Datum: 8 december 2018

Locatie: Buitengoed De Boomgaard in Bunnik

Tijd: vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur

Kom met het hele gezin om je kerstboom uit te kiezen tijdens hét kerst-event van het jaar. Er is vermaak voor jong en oud! Denk aan een rodeo-snowboardsimulator, knutselhoek, nostalgische kerstmuziek en nog veel meer! Natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten en zul je met een gevulde maag naar huis gaan. We zorgen namelijk voor heerlijke winterse versnapering, zoals erwtensoep, poffertjes, chocolademelk en glühwein. Schrijf je snel in, want vol = vol.

Ik kom graag met mijn partner*.

Ja, ik neem mijn kinderen mee namelijk...

Je krijgt een bevestiging in je mailbox.

*Voorwaarden:
– De prijs is niet overdraagbaar
– De prijs is af te halen op bovengenoemde locatie en alleen op 8 december tussen 14.00 uur en 16.30 uur.

Kerstbomenevent 2017

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Winactie: Bindinc. deelt kerstbomen uit!

31 oktober 2018 | .Metadata | .Kenniscentrum | .Custom Media | Algemeen | .Adverteren
Je hoofd staat er misschien nog niet naar, maar over een paar weekjes is het alweer kerst! Het kerstdiner, het huis versieren, familie uitnodigen, de juiste outfit scoren: veel redenen om […]

Onderzoek ‘What’s next after the acceptgiro?’

31 oktober 2018 | .Kenniscentrum | .Custom Media | Goede doelen | Algemeen | .Adverteren
In een grootschalig onderzoek onder consumenten in Nederland zoekt Bindinc. naar de mogelijkheden voor het verzamelen van NAW-gegevens nu banken die niet meer uitleveren aan charitatieve […]

Bindinc. deelt kerstbomen uit!

30 oktober 2018 | Algemeen
...want er staat een kerstboom voor je klaar! Heb je het al gehoord? Je hoeft je dit jaar (weer) geen zorgen te maken over de aanschaf van een kerstboom. Geen ellebogenwerk of lange […]

Inschrijven nieuwsbrief Bindinc.

U kunt zich hier inschrijven voor de Bindinc. Kenniscentrum nieuwsbrief.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor communicatiedoeleinden van Bindinc. De frequentie van de nieuwsbrieven is eens per 4 à 6 weken.