Home / Nieuws / Ontwikkeling vernieuwde app TVgids.nl

Ontwikkeling vernieuwde app TVgids.nl

Vijf jaar geleden lanceerde Bindinc. dé app voor wie niets wil missen op tv. Inmiddels openen gemiddeld een half miljoen mensen bijna dagelijks de TVgids.nl-app om hun favoriete tv-programma’s te checken. Feedback van deze gebruikers, diverse ontwikkelingen op online gebied én het groeiende aanbod in non-lineair tv-aanbod zijn reden genoeg om de huidige app van een grote update te voorzien. Afgelopen april is Bindinc. daarom begonnen met de ontwikkeling van een volledig vernieuwde versie van de TVgids.nl-app.

Niet alleen een nieuw jasje

De nieuwe app gidst de gebruiker op interactieve en persoonlijke wijze door het immense aanbod op televisie en de on-demand-kanalen. De TVgids.nl-app is de beste tv-gids op gebied van lineair en non-lineair televisiekijken en geeft op ieder gewenst moment het best denkbare antwoord op de vraag ‘Wat is leuk om nu of later te kijken?’.

Om dat voor elkaar te krijgen, wordt niet alleen gewerkt aan een nieuwe uitstraling. De app wordt ontwikkeld met de meest moderne technologieën om een ultieme gebruikerservaring te bieden. Gebruikers van de huidige app zullen zich overigens gewoon thuis blijven voelen in de nieuwe app.

Veelzijdig en flexibel

De nieuwe TVgids.nl-app wordt nóg interessanter voor onze adverteerders. De opbouw van de app is buitengewoon veelzijdig en flexibel. De advertentiemogelijkheden zijn eindeloos en zullen goed aansluiten bij vrijwel elke denkbare doelgroep. Neem contact op met Mick of Maarten voor meer informatie over de nieuwe app.

Vanaf deze zomer

De vernieuwde TVgids.nl-app zal deze zomer voor smartphones beschikbaar zijn in de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android). Ook de website TVgids.nl wordt in de komende periode voorzien van een nieuw ontwerp. Daarover volgt spoedig een update.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Eindeloze mogelijkheden op nieuwe TVgids.nl-app

5 november 2018 | Algemeen | .Adverteren
Sinds een aantal weken heeft TVgids.nl een geheel vernieuwde app. Ook is de website van de grootste TVgids van Nederland flink onder handen genomen.Inmiddels openen gemiddeld een half […]

Onderzoek ‘What’s next after the acceptgiro?’

31 oktober 2018 | .Kenniscentrum | .Custom Media | Goede doelen | Algemeen | .Adverteren
In een grootschalig onderzoek onder consumenten in Nederland zoekt Bindinc. naar de mogelijkheden voor het verzamelen van NAW-gegevens nu banken die niet meer uitleveren aan charitatieve […]

Echte 50-plussers beoordelen producten en diensten in het 50-PlusTestpanel

31 augustus 2017 | .Publishing | .Kenniscentrum | .Custom Media | .Adverteren
Het 50-PlusTestpanel bestaat uit ruim 1300 50-plussers die popelen om jouw product of dienst te testen en hun mening te delen. Deze 50-plussers zijn goed te segmenteren, want wij weten van […]