Home / Nieuws / Sponsoring Televizier-Ring is delen in de impact

Sponsoring Televizier-Ring is delen in de impact

Met zo enorm veel stemmers, pageviews, gebruikers en kijkers is sponsoring een hele makkelijke manier om te delen in alle aandacht. En die aandacht is breed en enorm!

De Gouden Televizier-Ring heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een event van grote allure en grandeur. Dit jaar wordt de meest begeerde televisieprijs voor de 53ste maal uitgereikt, op 18 oktober.
Afgelopen jaar hebben ruim 1,2 miljoen mensen gestemd op de zeven verschillende categorieën. Een stijging van meer dan 40% t.o.v. het jaar daarvoor!

Voor 2018 willen wij opnieuw de stemrecords verbreken en het engagement vergroten.
Ook dit jaar zullen wij met onze partners en sponsors in de aanloop naar de uitreiking geweldige content realiseren en sluiten we het feest af met de live-uitzending op televisie.

Deze rechtstreekse televisie-uitzending op NPO 1 begint om 20.30 uur. Met een billboard na de uitzending bereikt u ruim 2 miljoen mensen.
In 2017 was RTL Boulevard gedurende de gehele stemperiode de publiciteitspartner.
Op Televizier.nl komt uw merk, binnen een positief umfeld, in contact met consumenten die alles willen weten over televisie. De stemming heeft een enorme impact op consumenten binnen de leeftijdscategorie 20-50 jaar.

• Meer dan 1,1 miljoen stemmen
• 2.603.283 unieke gebruikers
• 3.840.100 sessies
• 12.896.523 pageviews
*periode augustus, september en oktober 2017

Rondom de Gouden Televizier-Ringverkiezing wordt veelvuldig gebruikgemaakt van de verschillende socialmedia-kanalen die gedurende deze periode volledig in het teken staan van het event. Met zowel advertenties als redactionele artikelen worden via Televizier, Avrobode en TVFilm zo’n 1,2 miljoen mensen bereikt.
Het live-event brengt uw merk onder de aandacht bij zo’n 500 BN’ers en 100 consumenten. Het geeft zichtbaarheid op de rode loper waar de media volop aanwezig zijn, en de uitgifte van een goodiebag biedt de mogelijkheid uw producten voor en na de uitreiking op unieke wijze te presenteren.

INTERESSE?
Wij zoeken in alle gevallen naar de beste match voor uw merk, met een zo groot mogelijke responskracht. Vraag naar de mogelijkheden!
Het salesteam kan u nog veel meer ideeën aan de hand doen: bel 035 – 672 69 00 of mail naar adverteren@bindinc.nl.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Val op tijdens de Gouden Televizier-Ring

6 september 2018 | .Adverteren
Sponsoring van de Gouden Televizier-Ring kan nog steeds! Bereik miljoenen mensen tijdens hét gala van het jaar. Datum 11 oktober 2018 in AFAS Live.Bekijk de video en krijg een indruk […]

Nieuw: Rondetafelgesprek Nalatenschappen

4 september 2017 | .Publishing | .Kenniscentrum | .Custom Media | Algemeen | .Adverteren
Discussieer mee tijdens het rondetafelgesprek van Bindinc. Kennsicentrum over het thema 'Nalatenschap'. Wat zijn de do's don'ts in de communicatie? Wie benader je en en hoe?Als u ook […]

Bindinc. biedt special-op-maat

11 maart 2017 | .Custom Media | .Adverteren
Op zoek naar een umfeld waar uw branche naadloos in past? Bindinc. Custom Media biedt een nieuwe propositie aan met een bereik van 1,2 miljoen huishoudens per week! De klant kan zijn eigen […]