Home / Nieuws / TV Krant maakt volledig magazine in redactiesysteem The Hubert System

TV Krant maakt volledig magazine in redactiesysteem The Hubert System

Hilversum, 22 februari 2018 – De Hilversumse Media Compagnie (uitgever van TrosKompas en TV Krant) gaat voor TV Krant volledig over op het redactiesysteem The Hubert System, geleverd door Bindinc. TV Krant is daarmee het eerste magazine in Nederland dat volledig overgaat op The Hubert System. Voorheen werden alleen de pagina’s met programmagegevens in Hubert geproduceerd.

Edger Hamer, hoofdredacteur TV Krant: “We zijn als HMC (TrosKompas, TV Krant, Radar+) lang op zoek geweest naar een degelijk en zeer flexibel redactioneel systeem dat aansluit bij onze omroepgidsen en wensen. TV Krant is de eerste titel die we nu volledig met The Hubert System maken. In 2016 hebben we besloten de programmapagina’s binnen Hubert te gaan maken en het was een logische vervolgstap om nu ook alle redactionele pagina’s, inclusief cover, aan het systeem te koppelen. Een enorme pre van Hubert is dat het volledig op maat te maken is. Hierdoor kregen we de mogelijkheid om verschillende variaties van redactionele pagina’s te creëren, waardoor we een strakke vormgeving per dag hebben die er evengoed elke keer fris en anders uitziet. De handige koppelingen tussen redactionele en programmapagina’s zorgen er bovendien voor dat we wijzigingen uiterst efficiënt kunnen doorvoeren en dus zo actueel mogelijk kunnen zijn.”

Over The Hubert System
Bindinc. Metadata levert het Hubert-redactiesysteem. Met Hubert kunnen programmabladen efficiënter geproduceerd worden. Naast de volledige TV Krant worden ook de pagina’s met programmagegevens van TrosKompas met Hubert gemaakt. Dit gebeurt eveneens voor alle gidsen die Bindinc. realiseert.

Martijn van Zutphen, accountmanager Bindinc. Metadata: “Hubert is van origine ontstaan voor het produceren van programmapagina’s. Het is een mooie stap dat het systeem nu ook wordt ingezet om een volledig magazine te produceren, inclusief redactionele content en advertenties.”
Hubert wordt beheerd en ontwikkeld door media-press.tv.
Bindinc. is de leverancier van dit redactiesysteem in de Benelux. Voor meer informatie of een demo van The Hubert System kunt u contact opnemen met Martijn van Zutphen, accountmanager Bindinc. Metadata.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Adverteer voordelig in MAX Magazine

3 februari 2016 | .Adverteren
Met als motto 'Uw gids voor tv en plezierig leven' bereikt MAX Magazine van Omroep Max sinds 2013 elke week duizenden actieve 50-plussers. Het blad bevat naast de uitzendschema’s […]

Bindinc. met relaties op Gala Gouden TelevizierRing-uitreiking

31 oktober 2018 | .Metadata | .Custom Media | .Adverteren
De 53e editie van het Gouden TelevizierRing-gala is een feit. Tout bekend Nederland was weer present tijdens het grootste televisiespektakel van Nederland. De uitreiking van de meest […]

Televisie bespreken bij koffieautomaat uit de tijd!

1 mei 2015 | .Metadata | .Kenniscentrum
Het gidsgedrag van consumenten is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Werd vroeger televisie van de avond daarvoor vooral nog besproken bij de koffieautomaat; nu worden leuke en minder […]