Home / Nieuws / Bindinc. lanceert nieuw platform Guidinc.

Bindinc. lanceert nieuw platform Guidinc.

Bij Guidinc.nl begint je nieuwe film of serie

Door de snel stijgende populariteit van Netflix, Videoland, Disney+ en al die andere video-on-demand-diensten is er meer te zien dan ooit. Maar wat moet je kijken? 

guidinc mobiel“Veel mensen zitten op dit moment noodgedwongen thuis en willen graag even vergeten wat er in de wereld aan de hand is. De video-on-demand-diensten draaien overuren, maar hoe kom je nu aan die ene kijktip die je echt helemaal meesleept?” zegt Jeroen de Goeij, hoofdredacteur van Guidinc. “Aanbevelingen van vrienden en familie zijn er genoeg. Iedereen heeft wel een tip, een film die je écht moet kijken, een serie die je niet mág missen. Het is goedbedoeld, maar kennen ze jouw smaak wel? En weten ze echt wat er speelt?”

Voor de video-on-demand-kijker is Guidinc.nl de beste keuzehulp van Nederland. Alle belangrijke VoD-diensten staan bij elkaar en er is een handige filtertool om snel een serie of een film te kunnen vinden. Ook kun je lekker browsen door de originele aanbevelingen van de redactie en op de voet volgen wat nieuw of trending is. Guidinc.nl is onafhankelijk en overzichtelijk.

“In een tijd dat er steeds meer video-on-demand-diensten verschijnen en de gewone kijker het spoor kwijtraakt, is Guidinc.nl het perfecte startpunt voor je volgende film of serie. Laat je verrassen door je eigen smaak.”


Guidinc. is opgericht door mediabedrijf Bindinc. uit Hilversum. Na de succesvolle lancering van Guidinc. Magazine, de eerste streaminggids van Nederland, is ook de website live. De onlinedienst is gratis, het lentenummer van het magazine is voor €3,99 te koop in de winkel of te bestellen op Guidinc.nl.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Comeback Hans van der Togt terug als omroeper voor streaminggids Guidinc.

17 december 2020 | Algemeen
Televisiekijken wordt weer leuk, want Bindinc. brengt voor streaminggids Guidinc., niemand minder dan Hans van der Togt terug op de buis! De vermaarde oud tv-presentator is op 18 december […]

Guidinc.com; lancering betaversie

31 december 2019 | .Metadata | Media en telecom | Algemeen
Guidinc.com: videocontent doorzoeken met de rijke metadata van Bindinc. Videostreamingdiensten zijn booming in Nederland. Maar hoe maak je nou je keuze uit het enorme aanbod aan series en […]

Eerste editie Guidinc. Streaming Video Awards groot succes

9 december 2020 | Algemeen
Het is een week geleden dat we de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards hebben uitgereikt! Het begin van een jaarlijkse verkiezing voor de beste films, series en documentaires op de […]