Home / Nieuws / Bindinc. Winter Wonderland

Bindinc. Winter Wonderland

Reserveer nu zaterdagmiddag 7 december in je agenda en kom samen met het hele gezin genieten tijdens het Bindinc. Winter Wonderland op https://gridinbound.blob.core.windows.net/gic/i.png?h=6b2e17c070194850ba7c6a5ab93a68a4Buitengoed De Boomgaard’ in Bunnik.

Leg voor vertrek vast de kerstballen, piek en slingers klaar, want na het event ga je naar huis met jouw eigen kerstboom. Ook dit jaar biedt het Bindinc. Winter Wonderland, naast heerlijke winterse versnaperingen, volop vermaak voor jong en oud!

Als je op het event aanwezig bent, is de kans groot dat je wordt gefotografeerd. De foto’s worden gebruikt (voor een verslag) op de website en op de nieuwsbrief voor doelmatige communicatie. Indien je hiertegen bezwaar hebt, kun je dit bij ons aangeven. 

Datum: zaterdag 7 december
Tijd: van 14:00-16:30 uur
Locatie: Bij ‘Buitengoed De Boomgaard’ in Bunnik, in een grote tent, aangekleed met steigerhout, kussens en plaids. Lekker warm.

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. Een bevestiging en nadere informatie wordt ca. een week van tevoren verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Ik kom graag met mijn partner*.

Ja, ik neem mijn kinderen mee namelijk...

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Branded content werkt; voor iedereen

18 maart 2019 | Algemeen | .Adverteren
Branded content werkt, omdat de lezer deze manier van presenteren prettig en geloofwaardig vindt. De themarubrieken inspireren en informeren de lezer op het gebied van trends en tips die […]

Nederlanders geven recepten vaak door aan volgende generatie

14 juli 2015 | .Kenniscentrum | Voeding
Familietradities zijn voor zo'n 57% van de Nederlanders van waarde. Dit is ook een belangrijke reden waarom het 'familierecept' zo populair is, zo meldt coöperatie DELA na […]

Bindinc. Custom Media ontwikkelt nieuwe uitgave AVROTROS Klassiek

16 juli 2018 | .Custom Media | Algemeen | .Adverteren
AVROTROS heeft Bindinc. gevraagd een uitgave te ontwikkelen voor het nieuwe domein AVROTROS Klassiek. Drie keer per jaar ontvangen de leden een boekje dat in het teken staat van een jong […]

Inschrijven nieuwsbrief Bindinc.

U kunt zich hier inschrijven voor de Bindinc. Kenniscentrum nieuwsbrief.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor communicatiedoeleinden van Bindinc. De frequentie van de nieuwsbrieven is eens per 4 à 6 weken.