Home / Nieuws / Comeback Hans van der Togt terug als omroeper voor streaminggids Guidinc.

Comeback Hans van der Togt terug als omroeper voor streaminggids Guidinc.

Televisiekijken wordt weer leuk, want Bindinc. brengt voor streaminggids Guidinc., niemand minder dan Hans van der Togt terug op de buis! De vermaarde oud tv-presentator is op 18 december terug op zijn omroeperspost tijdens het reclameblok van 19:24 uur, op RTL4. Hans is het gezicht van een opzienbarende reclamecampagne voor Guidinc.  In de tv-spot vraagt Hans zich af waarom de kijkers van RTL 4 überhaupt nog televisie kijken. Het zijn dus geen aankondigingen over wat de televisie gaat brengen, want zoals hij zelf zegt: “TV is toch hartstikke dood?” De voormalig omroeper neemt een minuut de tijd om duidelijk te maken hoe hij Guidinc.-kijkers voortaan door de wirwar van streamingdiensten gaat leiden.

Van der Togt, die bekend werd als omroeper van de AVRO en als presentator van het succesvolle RTL4-programma Rad van Fortuin, staat een forse klus te wachten. Gezien het énorme aanbod aan series, films & documentaires dat in ons land te streamen is. Keuzestress voor kijkers ligt op de loer, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Frida Bergsma van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Van der Togt wil deze keuzestress te allen tijde bestrijden en neemt zijn taak serieus. Om het voor kijkers weer overzichtelijk te maken is expertise vereist: “Dat is natuurlijk thuiskomen voor mij. Want ik kijk al jarenlang altijd alles en ik heb dus eigenlijk alles al gezien. Ook als ik het niet gezien heb!”, aldus Van der Togt. Over zijn comeback zegt hij: “Ik krijg nog regelmatig aanbiedingen en de meeste sla ik af. Maar deze baan is me zo op het lijf geschreven, die kon ik niet aan me voorbij laten gaan. En het mooie is, ik presenteer gewoon vanaf mijn eigen bank.”

Naast een televisie comeback, krijgt Hans vanaf vrijdag op de socials van Guidinc. zijn eigen ‘Checken of Skippen’ video-kanaal met de beste kijktips.

Jeroen de Goeij van Guidinc.: “Gezien het énorme aanbod aan series, films & documentaires dat in ons land te streamen is, is het overzichtelijk maken voor kijkers een must. We gingen meteen ‘aan’ op het idee van Natwerk om ex-omroeper Hans van der Togt te vragen. Voor de oudere generatie een vertrouwde verschijning, voor de jongere generatie meteen iemand waar je meer van wil zien. We zijn trots dat we Hans aan boord hebben, want ‘zijn’ kijktips zijn goud!”

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Bindinc. lanceert nieuw platform Guidinc.

10 april 2020 | Algemeen
Bij Guidinc.nl begint je nieuwe film of serie Door de snel stijgende populariteit van Netflix, Videoland, Disney+ en al die andere video-on-demand-diensten is er meer te zien dan ooit. […]

Eerste editie Guidinc. Streaming Video Awards groot succes

9 december 2020 | Algemeen
Het is een week geleden dat we de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards hebben uitgereikt! Het begin van een jaarlijkse verkiezing voor de beste films, series en documentaires op de […]

Bindinc. roept de Guidinc. Streaming Video Awards in het leven

6 oktober 2020 | Algemeen
Nieuw van het team achter de Gouden Televizier-Ring Verkiezing: de Guidinc. Streaming Video Awards. Prijzen voor de beste series en films op de streamingdiensten van Nederland.Op 26 […]