Home / Nieuws / Kookworkshop met Miljuschka gemist? Win een boek!

Kookworkshop met Miljuschka gemist? Win een boek!

Netwerken in een smakelijke traditie

Donderdag 7 maart jl. stonden de keukens van het MIELE Culinary Institute volledig in het teken van de Japanse keuken. Onder leiding van gastchef Miljuschka Witzenhausen bereidden gasten en medewerkers van Bindinc.Adverteren, Custom Media, MetaData en Digital een viergangenmenu.
De kookworkshop van Bindinc. is uitgegroeid tot een traditie. Oude bekenden en nieuwe gezichten, zij aan zij in de keuken.

Verdeeld over acht kookeilanden ging iedere groep aan de slag met de creatie van de heerlijkste Japanse gerechten. Natuurlijk alles onder de bezielende leiding van de professionele keukenbrigade. Naast al het snijden, mixen, sauteren, inrollen en bereiden was er volop tijd voor kennismaken, kennis delen en netwerken.

Na het harde werken volgde de beloning. De kookploegen namen plaats aan mooi gedekte tafels en genoten geheel ontspannen en welverdiend, onder het genot van een drankje, van de smakelijke Japanse gerechten.

Na afloop verraste Miljuschka namens Bindinc. de gasten met een van haar kookboeken die zij ter plekke signeerde.

Win nu ook een ‘Lekker Miljuschka’ kookboek*
Onder onze nieuwsbrieflezers verloten wij een gesigneerd exemplaar van ‘lekker Miljuschka’.
Weet jij het antwoord op de vraag: welke taart loopt als rode draad door het leven van Miljuschka? Mail dit dan voor 8 april 2019 naar communicatie@bindinc.nl en wie weet maak jij binnenkort een van haar varianten op deze taart.

*De prijswinnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Winactie Kookworkshop Miljuschka Witzenhausen

22 januari 2019 | .Custom Media | Algemeen | .Adverteren
Wil je meedoen aan de exclusieve kookworkshop? Lees dan snel verder. Meedoen is makkelijk en winnen natuurlijk gewoon leuk!Op donderdagavond 7 maart van 18.00 uur tot 22.30 uur gaan we […]

Gabrielle de Jong (47) CEO van Bindinc.

30 oktober 2018 | .Kenniscentrum | Algemeen | .Adverteren
Gabrielle de Jong is per 1 oktober jl. Barent Momma opgevolgd als Algemeen Directeur van Bindinc.Voorheen was Gabrielle bij Bindinc. werkzaam als Uitgeefmanager Programmagidsen en lid […]

Een nieuwe look voor de website Bindinc.Adverteren

19 maart 2018 | Algemeen | .Adverteren
De website Bindinc. Adverteren is aangepast aan de look-and-feel van de corporate Bindinc.-website en er meteen aan gekoppeld. Alle divisies van Bindinc. vind je nu op één plek; […]