Home / Nieuws / Kookworkshop op landgoed Sypesteyn

Kookworkshop op landgoed Sypesteyn

Het was een stralende dag, een graadje of 25 en het thema van de kookworkshop was ‘bbq’en op een koninklijk landgoed’. Een middag/avond vol kookinspiratie en netwerken met vakgenoten. De slager en chef van Chateau Briand vertelde vol passie over hoe vlees het beste tot zijn recht komt en waar op gelet moet worden bij de bereiding.

Ieder ‘groepje’ had de beschikking over een Fat Bastard en zijn eigen marinades, kruiden en olie. Hier werd zalm, flammkuchen, brood met pulled pork en meer exclusief vlees als jodenhaas en staartstuk op bereid. Een avond waarbij genoten werd van de prachtige omgeving, het lekkere eten en natuurlijk van elkaar. Zien wij jou volgend jaar ook (terug)?

      

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Infographic: hoe denken lezers over MUZE

7 december 2017 | Algemeen | .Adverteren
In augustus van 2017 vond een onderzoek plaats onder lezers van het blad MUZE. Uit de resultaten hebben wij de voor u interessante gegevens gehaald die wij laten zien in een […]

Bindinc. Zomertour voor extra Factor 50

12 juli 2018 | Algemeen | .Adverteren
Bindinc. heeft de zomer in zijn bol en deelt zonnebrandcrème -factor 50- uit bij vaste relaties van mediabureaus.Zonaanbidders, cultuurliefhebbers, caravanbezitters, luxezoekers, […]

Een nieuwe look voor de website Bindinc.Adverteren

19 maart 2018 | Algemeen | .Adverteren
De website Bindinc. Adverteren is aangepast aan de look-and-feel van de corporate Bindinc.-website en er meteen aan gekoppeld. Alle divisies van Bindinc. vind je nu op één plek; […]