Home / Nieuws / Alzheimer Nederland nieuwe klant Bindinc. Custom Media

Alzheimer Nederland nieuwe klant Bindinc. Custom Media

Alz…, het relatiemagazine van Alzheimer Nederland, is vernieuwd. Bindinc. Custom Media ontwikkelde het concept en de redactionele formule hiervoor.

Als onderdeel van een aangescherpte communicatie- en loyaliteitsstrategie wil Alzheimer Nederland in 2017 een vernieuwd blad introduceren. Doel hiervan is om nieuwe lezers te vinden en bestaande lezers te binden.

De nieuwe bladformule biedt ruimte voor de strategische speerpunten van Alzheimer Nederland: preventie en leefstijl, wetenschappelijk onderzoek, opinievorming, patiëntenparticipatie, dementie.nl en dementie-vriendelijke samenleving. Het magazine wil mensen raken, aan het woord laten, betrekken/activeren, inspireren en verbinden. De pijlers van het magazine zijn in lijn met de conceptgedachte: hoofd, hart en hand en worden vertaald naar de verschillende artikelen en rubrieken.

De doelgroep van het nieuwe magazine is 55+ jaar, met interesse in gezondheid en ouderenzorg in het algemeen en dementie specifiek.

Alzheimer Nederland geeft 3x per jaar het magazine Alz… uit voor iedereen die leeft met dementie, betrokken is bij de ziekte of er gewoonweg in geïnteresseerd is. Het blad geeft informatie over het omgaan met dementie, bevat interviews met patiënten en mantelzorgers en biedt informatie over de activiteiten van Alzheimer Nederland. Het magazine wordt verzonden aan donateurs, patiënten, betrokkenen en overige stakeholders.

Bindinc. maakte ook de video ter promotie van het magazine. Bekijk hier de video van over het nieuwe blad.

Voor meer informatie: neem contact op met Anita van der Aa, uitgever Bindinc. Custom Media: e-mail: Anita.vanderaa@bindinc.nl of telefoon 035-672 6931.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Ontmoet ballerina Dini (71) in de nieuwste video van Alzheimer Nederland

31 augustus 2017 | .Custom Media
Custom Media heeft in opdracht van Alzheimer Nederland een video gemaakt voor het relatiemagazine ALZ... De video laat Dini zien van 71 jaar die ondanks haar ziekte toch elke week naar de […]

Protestantse Kerk Nederland klant bij Bindinc.

17 januari 2017 | .Custom Media
Bindinc. ontwikkelde voor de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) een magazineconcept: woord&weg. Een maandblad voor ambtsdragers, kerkelijk werkers en betrokken kerkleden.Dit […]

Nieuw: Woord&Weg (PKN)

17 januari 2017 | .Custom Media
Bindinc. ontwikkelde voor de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) een magazineconcept: Woord&Weg. Een maandblad voor ambtsdragers, kerkelijk werkers en betrokken kerkleden.Dit […]