Home / Nieuws / Nieuw: Rondetafelgesprek Nalatenschappen

Nieuw: Rondetafelgesprek Nalatenschappen

Discussieer mee tijdens het rondetafelgesprek van Bindinc. Kennsicentrum over het thema ‘nalatenschap’. Wat zijn de do’s don’ts in de communicatie? Wie benader je en en hoe?

Als u ook beter zicht wilt krijgen op de benadering van uw doelgroep, en daarover van gedachten wilt wisselen met vakgenoten, schrijf u dan (kosteloos) in voor het komende rondetafelgesprek. Ga samen met marketing-communicatieprofessionals en fondsenwervers de discussie aan en wissel je ervaringen en inzichten uit.
Alle deelnemers zijn gelijk. Vrijuit spreken, zonder voorwaarden of verplichtingen. Een dialoog tussen de aanwezigen. We beginnen met koffie en thee. Daarna volgt het reageren op stellingen, discussiëren en luisteren. De groep bestaat uit ca. 10-15 personen. We sluiten rond 12.30 uur af met een heerlijk lunchbuffet.

Programma donderdag 9 november 2017
Vanaf 9.30 uur heten we u van harte welkom met koffie/thee en iets lekkers. Rond 10.00 uur start de sessie. Halverwege is er nog een pauze. Om 12.30 uur stoppen we en is er ruimte om na te praten tijdens de lunch.
Bart Kleijn van MediaTest is gespreksleider en begeleidt de discussie.

Locatie
AKN-gebouw (incl. plaats in de eigen parkeergarage)
‘s-Gravelandseweg 80
1217 EW  Hilversum

Onderwerpen
Elke deelnemer wordt gevraagd vooraf twee stellingen aan te dragen. De ingebrachte stellingen vormen het vertrekpunt van de conversatie. Omdat álle deelnemers een aandeel leveren, krijg je daar ook wat voor terug. Zo wordt het interactief. Leren van andermans kennis, problemen en oplossingen.

 

SCHRIJF JE IN:

Gelieve dit veld leeg te laten.

Voor andere data van rondetafelgesprekken, schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Bindinc. Kenniscentrum.

Voorwaarden deelname rondetafelgesprek Bindinc. Kenniscentrum
De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij deelname aan het rondetafelgesprek:
1. Aan elk rondetafelgesprek kunnen maximaal 15 tot 20 personen deelnemen.
2. Deelname staat eerst open voor professionals uit de media-, marketing-, communicatie- en consumentengoederenbranche. Studenten zijn uitgesloten van deelname.
3. Data en locaties worden op deze website van het Bindinc. Kenniscentrum bekendgemaakt. Bij wijzigingen neemt het Bindinc. Kenniscentrum contact op met het e-mailadres van de ingeschrevene.
4. Bij het overschrijden van het maximaal aantal inschrijvingen zal een reservelijst worden aangelegd. Het Bindinc. Kenniscentrum stelt de definitieve deelnemers zo snel mogelijk op de hoogte van de locatie en stuurt een routebeschrijving.
5. Het Bindinc. Kenniscentrum behoudt zich het recht voor om zelfstandig een selectie te maken uit de inschrijvingen om een zo divers mogelijke groep voor het rondetafelgesprek te creëren.
6. Deelname staat eerst open voor bedrijven en professionals die in het afgelopen jaar niet eerder aan het rondetafelgesprek hebben meegedaan.
7. Bij afmelding voor het rondetafelgesprek op de dag zelf dient contact opgenomen te worden met Stephanie Verwijs op telefoonnummer 06-11 86 70 77 of te worden gemaild naar kenniscentrum@bindinc.nl.
Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Win vip-kaarten voor het Televizier Ring-gala!

29 augustus 2017 | .Publishing | .Metadata | .Custom Media | .Adverteren
Op 12 oktober vindt weer hét televisiemoment van het jaar plaats. Heel bekend Nederland is uitgenodigd om de uitreiking van de TelevizierRing bij te wonen in AFAS Live. Bindinc. is […]

TVGids.nl genomineerd als website van het jaar 2017!

21 september 2017 | .Publishing | Algemeen | .Adverteren
De nominatie is er, en de bekroning daarvan is natuurlijk als we de award winnen.Kijk naar TVGids.nl en dan weet je zeker dat je met je stem goed zit: breng daarna je stem uit op […]

Win kaarten voor het Amsterdam Dance Event

29 augustus 2017 | .Publishing | .Adverteren
Werk jij bij een mediabureau en ben je gek op een goed feestje? Dans je de sterren van de hemel en netwerk je graag met andere collega's van mediabureaus? Doe dan mee met de prijsvraag […]