Home / Nieuws / Uitgaven PCOB en Nierstichting in nieuw jasje

Uitgaven PCOB en Nierstichting in nieuw jasje

Het donateursblad ‘Ik leef voor…’ sluit nauw aan bij de doelstellingen en bij de merkwaarden van de Nierstichting. Het karakter van het blad uit zich in de mix van inhoud en vormgeving. De inhoud van het blad past bij de actuele thema’s die de Nierstichting inzet in de dialoog met de doelgroepen, de conversatiedomeinen.

Ledenmagazine ‘Perspectief’  vertegenwoordigt de waarden van de ouderenbond PCOB en is relevant voor de lezers. Ze moeten zichzelf erin herkennen en zich omarmd en gesteund voelen door de PCOB. De PCOB-pijlers -belangenbehartiging, samen ontmoeten en individueel ledenvoordeel- zijn stevig in de formule verankerd.

Daarnaast ontwikkelde Bindinc. voor Edukans de bij het donateursblad ‘Wijs!’ behorende magazine-app voor tablets. In deze magazine-app staan extra video’s en foto’s, kan de lezer direct meediscussiëren over onderwerpen en openen de gelinkte websites direct binnen de app-omgeving. De app is gratis te downloaden via zowel de App Store als Google Play.

Bindinc. Custom Media is de perfecte partner voor organisaties die meer vorm en inhoud willen geven aan de relatie met hun achterban. Dat kunnen leden zijn of donateurs, vrijwilligers, patiënten of andere belanghebbenden. Magazines, specials, nieuwsbrieven of digitale uitgaven; onze mediaprofessionals verzorgen redactionele producties en uitgeefdiensten in de volle breedte. Wij adviseren over de inzet van relatiemedia en vertalen uw communicatiedoelstelling naar een creatief en effectief redactioneel concept.

Wij kunnen u vrijblijvend advies geven hoe uw middelen- en contentstrategie vorm te geven en bieden u desgewenst een kritische feedback op uw huidige uitgave(n). Neem hiervoor contact op met Anita van der Aa of via 035 672 6931 / 06-21 23 39 83.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Bindinc. Custom Media ontwikkelt app voor Edukans

3 oktober 2013 | .Custom Media
Voor Wijs!, het donateursblad van ontwikkelingsorganisatie Edukans hebben we onlangs een magazine app voor tablets ontwikkeld, zowel voor Apple als Android. In deze magazine-app beleef je […]

Meer binding met uw achterban met een (digitaal) jaarverslag

15 november 2016 | .Custom Media
Integrated reporting, dus een financieel én duurzaamheidsverslag ineen, wordt de trend. En daarbij is visualisatie het sleutelwoord. Animaties, video’s, het hoort er allemaal bij. Hierbij […]

Nieuw ledenmagazine voor PCOB

4 februari 2014 | .Custom Media
Het nieuwe magazine vertegenwoordigt de waarden van de PCOB en is relevant voor (potentiële) leden. Ze moeten zichzelf erin herkennen en zich omarmd en gesteund voelen door de PCOB. De […]