Home / Nieuws / Kerstbomenevent groot succes

Kerstbomenevent groot succes

Op 8 december waren zo’n 200 personen te gast op ons winterse feestje in Bunnik. Tussen 14.00 en 16.30 uur kon er worden gegeten van het buffet met broodjes gezond, broodjes rookworst en erwtensoep, en ook de poffertjeskraam werd goed bezocht.

Bij de bar waren vooral de warme chocomel en de glühwein gewild, maar er was net zo goed koffie, thee, bier en limonade te krijgen. Bomen waren er te kust en te keur en het waren mooie exemplaren, goed gevuld en zeker niet klein. Als er een mooie was gevonden, door het hele gezin goedgekeurd, werd deze in een net verpakt en was hij klaar voor vervoer.
Er was een snowboardsimulator (een soort rodeostier) op een springkussen, waar de kinderen – en ook de iets ouderen – gebruik van maakten. Gelukkig was het al die tijd droog.
Binnen was het warm en gezellig op de steigerhouten banken, op de loungebanken bij de haard en in de hoek voor de kinderen, waar geschminkt werd en waar ze transparante kerstballen konden vullen en versieren. De fotograaf legde de sfeer vast.

Getuige de enthousiaste reacties is het een evenement dat we volgend jaar herhalen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Namens mijn hele gezin heel hartelijk dank voor deze uitnodiging. Wij vonden het heel erg leuk georganiseerd en gezellig met van alles te doen voor de kids. De boom was uiteraard bonus!
Ik wil jullie graag bedanken voor afgelopen zaterdag. Wat een fijn sfeertje en lekkere soep en broodjes. De kerstboom staat mooi te pronken!

Bekijk hier de foto’s, die gemaakt zijn door: ©Elvera Photography.

 

Bindinc. behoudt het recht de foto’s van het Kerstbomenevent te gebruiken voor pr-doeleinden. Hebt u hier bezwaar tegen, dan horen wij dat graag z.s.m. via e-mail.
Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Kerstbomenevent een waar feestje!

11 december 2017 | Algemeen | .Adverteren
Onze boom staat! Wat was het gezellig, het kerstbomenevent op zaterdag 9 december in Bunnik. Een beetje sneeuw, niet te veel, grote keus uit prachtige kerstbomen, een tent waar het warm en […]

Betrouwbare resultaten met het 50-PlusTestpanel

22 januari 2019 | .Custom Media | Algemeen | .Adverteren
Het 50-PlusTestpanel helpt communicatie krachtiger te maken door ideeën te toetsen onder panelleden en zo uitingen te verbeteren.Na de start in 2015 zijn er meerdere merken geweest die […]

Onderzoek ‘What’s next after the acceptgiro?’

31 oktober 2018 | .Kenniscentrum | .Custom Media | Goede doelen | Algemeen | .Adverteren
In een grootschalig onderzoek onder consumenten in Nederland zoekt Bindinc. naar de mogelijkheden voor het verzamelen van NAW-gegevens nu banken die niet meer uitleveren aan charitatieve […]