Home / Nieuws / Bindinc. bij IBC2018 samen met partners van The European Metadata Group

Bindinc. bij IBC2018 samen met partners van The European Metadata Group

Ook dit jaar is Bindinc. Metadata aanwezig op de IBC2018 (International Broadcasting Convention) die van 14 t/m 18 september wordt gehouden in de Amsterdam RAI.
Nieuwe uitdagingen, ontwikkelingen en trends drijven de entertainmentindustrie. Op deze beurs ontmoeten de media en de technologische wereld elkaar. De consument vraagt om steeds meer kwaliteit, gepersonaliseerde content en toch vereenvoudiging van de manier van aanbieden.
Om alle veranderingen en nieuwe ontwikkelingen bij te houden, werkt Bindinc. Metadata samen met de beste providers in Europa om de hoge kwaliteit van de aangeboden metadata te waarborgen.

Tijdens IBC2018 zijn we met onze partners van The European Metadata Group aanwezig om het belang van metadata in al zijn facetten te onderstrepen en uit te leggen.

Als u niet wilt wachten tot IBC2018, dan kunt u vóór september natuurlijk gewoon al een afspraak maken met Gijs of Martijn.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws

Kom langs en ontmoet de The European Metadata Group

6 september 2018 | .Metadata
Na weken voorbereiding is het volgende week eindelijk zo ver: de IBC2018 in Amsterdam staat weer voor de deur. Als founding member van The European Metadata Group en leverancier van […]

Feiten die er niet om liegen

20 december 2018 | .Metadata
Laat je verbluffen door facts & figures over de afdeling Bindinc. Metadata. Wist jij bijvoorbeeld dat …… wij beschikken over 5300 kanalen uit 30 landen?… de database bestaat […]

Waar doet u inspiratie op? Ontmoet ons tijdens de volgende events

22 februari 2018 | .Metadata
Het team van Bindinc. Metadata is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Daarvoor zijn wij graag aanwezig op plekken zoals beurzen en congressen waar we in contact […]