K&C

Het magazine K&C is het kunst- en cultuurblad voor leden van AVROTROS Cultuur. Het magazine wordt uitgegeven door AVROTROS en gemaakt door de afdeling Custom Media van Bindinc. K&C is een toegankelijk special-interestblad voor liefhebbers van klassieke muziek, kunst, toneel, theater en musical. De lezers zijn hoogopgeleide ambitieuze echtparen tussen 35 en 65 jaar met oudere kinderen.

K&C is stijlvol en laagdrempelig en met de restyling van 2016 krijgt het blad een meer eigentijdse uitstraling, maar blijft het ‘chic’ van AVROTROS behouden. Het magazine is hét startpunt voor cultuurminnend Nederland. Met verwijzingen naar online, evenementen, rtv-media, boeken etc. De oplage is 55.000 exemplaren.

Er wordt veel gebruikgemaakt van spreadbeeld om rust te creëren en de producties toegankelijker te maken. Alle kunst- en cultuuruitingen worden in kleur gebracht en de rest in zwart-wit. Voor de herkenbaarheid staat bij de arrangementen een bullit met ‘Exclusief’. ‘Exclusief’ geeft aan dat het arrangementen zijn, speciaal georganiseerd voor leden.
Om de band met AVROTROS te versterken, zijn er columns van presentator Cornald Maas en van wisselende AVRO-gezichten.

K&C verschijnt 4x per jaar, voor het eerst op 18 februari 2016 in de nieuwe vormgeving.

 

 

Klik hier om door Kunst & Cultuur te bladeren.