Bindinc. Metadata

Programma-informatie moet actueel en volledig zijn. Altijd en overal. Waar, hoe en door wie deze ook verwerkt wordt in programmagidsen. Het is de kwaliteit van de content die telt. Daarmee kunnen programmagidsen zich onderscheiden. Analoog en digitaal, via print, online, mobiel en connected tv. Bindinc. Metadata is een stabiele partner voor uitgevers, telecom- en kabelbedrijven en omroepen. 

Bindinc. Metadata levert programmadata voor zowel lineaire als non-lineaire programmering. Of het nu gaat om een kant-en-klare pagina in een programmablad of krant, of om een data-export voor elektronische programmagidsen (EPG’s). Zo doet Bindinc. Metadata dit al voor bijvoorbeeld de app's van Pointers, Play van KPN en TVGids.nl, Avrobode, KRO Magazine, NCRV-gids, Mikro Gids, TVFilm, Televizier, MAX Magazine, VPRO Gids, EO Visie, TrosKompas en voor de kabelaar Sparql (Cambrium).


Lees hiernaast meer over de verschillende services van Bindinc. Metadata (broadcaster services en programmadata) en over toekomstige evenementen in de evenementenplanning of bekijk onze video hieronder. 

Lees ook de voorwaarden van PDS.

 

Cases

Bindinc. levert rijk

Bekijk case

Mikro Gids-app as ex

Bekijk case
Bekijk alle cases