Home / Overzicht / TrosKompas

TrosKompas

‘Het handigste omroepblad’
Het succesvolle en handige AVROTROS-omroepblad TrosKompas brengt wekelijks het complete programmaoverzicht (tien pagina’s per uitzenddag!).

Inclusief alle best bekeken digitale kanalen en uitgebreide achtergrondinformatie over het programma-aanbod. Daarnaast elke dag twee pagina’s met televisietips en het nieuwe tv-kijken is terug te vinden in de on-demand-rubriek waarin TrosKompas de lezers uitvoerig gidst in het steeds groter groeiende aanbod van Netflix, Videoland, NLZiet, NPO Plus, Disney+, Apple TV, Pathé Thuis, Amazon Prime, Cinetree, PICL, etc.
Ook staan er maar liefst acht pagina’s met door de redactie zelf gerecenseerde films van die week in ‘Filmkompas’ en een interview met een tv-persoonlijkheid die de actualiteit mede bepaalt. Uiteraard is er ook een horoscoop en zijn er zeer diverse (mini)puzzels in de gids te vinden.

Columnisten
TrosKompas heeft columnisten aan zich verbonden die stuk voor stuk een autoriteit op hun gebied zijn:

  • Antoinette Hertsenberg; consumentennieuws in ‘Antoinettes Radar’.
  • Freek Vonk; de populaire bioloog bericht over het dierenrijk in ‘Freeks dierenwereld’.
  • GT Rovers; in de rubriek ‘Nostalgie’ wordt vrolijk teruggeblikt op het leven van toen.
  • William Rutten; deze sterrenfotograaf belicht elke week een andere celebrity aan de hand van foto’s die bijna niemand heeft gezien, vaak backstage geschoten of vlak voordat de fotoshoot plaatsvond.

Lifestylerubrieken
TrosKompas biedt naast televisieonderwerpen ook een scala aan lifestylerubrieken:

  • Show & zo; een variarubriek met leuke shownieuwtjes, royalty, Nederlandstalige muziek van SterrenNL, Tv-kijken met … (wat keek en kijkt een BN’er?) etc.
  • Passie & Hobby; aandacht voor alles wat met lezen, verzamelen en hobbyïsme te maken heeft.
  • In & om het huis; aandacht voor tuinieren, dieren, huishouden, interieur, eten en drinken.
  • Pluk de dag; aandacht voor theater, musical, beurzen, musea, kunst, opera en wandel- en fietsuitjes in het land.
  • Leef bewust; aandacht voor alles wat met een gezonde leefstijl, financiën en duurzaamheid te maken heeft.

Specials TrosKompas
In een aantal nummers van TrosKompas wordt extra aandacht besteed aan een specifiek onderwerp. Deze minimaal acht pagina’s tellende special vormt voor adverteerders een extra uitgelezen kans om in een passend umfeld te adverteren. Voor 2021 staan onder meer het Songfestival in Rotterdam, het Europees Kampioenschap Voetbal en de Olympische Zomerspelen centraal in specials.

Adverteren
Adverteren en/of bijsluiten in TrosKompas biedt jou de mogelijkheid een grote doelgroep snel en doelgericht te bereiken. Het aantrekkelijke advertentietarief, het handige formaat, de hoge oplage en hanteringfrequentie en de uitstekende responseresultaten maken van TrosKompas een succesvol en goedkoop actiemarketing-medium.

Wij denken met je mee en adviseren graag. Je bereikt ons het snelst via adverteren@bindinc.nl.

Attachments

Bindinc. bereikt, boeit en bindt
Ander nieuws