Print

Adverteren in programma-
gidsen

De beste manier om je doelgroep te bereiken

Bindinc. bereikt wekelijks ruim 1,4 miljoen tv-kijkers met haar eigen programmagidsen. Het bereik loopt op naar ruim 2,2 miljoen als we de gidsen meerekenen waarvoor wij ook de advertentieverkoop doen. Dit bereik kenmerkt zich door een diversiteit aan achtergronden en een hoge loyaliteit. Vaak hebben zij al jarenlang een abonnement op een van de programmagidsen, omdat de inhoud precies aansluit bij hun achtergrond, belevingswereld en informatiebehoefte.

De gidsen van Bindinc. helpen hen om een keuze te maken uit het enorme programma-aanbod op tv en zijn voor hen dé betrouwbare bron van actuele programma-informatie,  interessante interviews en informatieve achtergrondartikelen. Het enorme bereik onder zeer diverse doelgroepen is interessant voor uiteenlopende partijen met ieder zijn eigen marketingdoelstellingen.

Lees hier meer over de programmagidsen

Bereik

2.250.000

Oplage

880.000

Mogelijkheden in

12 titels

Vakformaten

Doelgroepen met specifieke kenmerken bereiken? Al onze titels bieden ruimte voor advertenties in vakformaat. Door je advertentie te plaatsen in één of meerdere programmagidsen of in een van onze specials (bijvoorbeeld over nalatenschap of reizen), weet je precies wie je bereikt en wanneer.

Plusproposities

Wil jij jouw product introduceren of op de kaart zetten? Of respons van de doelgroep meten? Voor iedere programmagids ontwikkelt Bindinc. plusproposities. Dit zijn commerciële bijlagen die we aan de printgidsen toevoegen, zoals een plakkaart, meehechter of losse insert.

Contentmarketing

Heb je de behoefte om meer uitleg of informatie te geven over je product of dienst? Contentmarketing biedt die mogelijkheid door bijvoorbeeld een advertorial.

Specials

Jouw advertentie koppelen aan een doelgroep die specifiek geïnteresseerd is in een bepaald thema? Dit is mogelijk in de specials die Bindinc. meerdere keren per jaar uitgeeft, bijvoorbeeld over nalatenschap of reizen. Lezers besteden vanwege de specifieke content langer tijd en aandacht aan een special en vaak wordt deze enige tijd bewaard. Het bereik is groot: de special verschijnt in de oplage van de programmagidsen. We kunnen jouw merk zichtbaarheid bieden in onze specials door advertenties in vakformaat, advertorials, storytelling of puzzels. 

Puzzel

Langer onder de aandacht van jouw doelgroep? Adverteer via een puzzel. De puzzelpagina is één van de best gewaardeerde onderdelen van de programmagidsen. Een advertentie op deze pagina komt minimaal 10 minuten onder de aandacht van de lezer. De oplossing van de puzzel wordt ingevuld op jouw eigen website en zorgt daarmee voor hogere bezoekersaantallen en leadgeneratie.

Spots

Eenmalig of herhaaldelijk adverteren met een kleine advertentie? Bindinc. biedt spotjes in programmagidsen aan; kleine advertenties in standaardformaat. Spotadvertenties staan doorgaans op de programmapagina’s, de pagina’s die door tv-kijkers intensief worden bekeken.

Benieuwd hoe jij jouw doelgroep optimaal bereikt?

 

Marchel Snoei
Accountmanager
marchel.snoei@bindinc.nl
06 10 36 11 14

 

Marcel Schotman

Accountmanager
marcel.schotman@bindinc.nl
06 21 34 49 30

 

Terence Verhagen
Accountmanager
terence.verhagen@bindinc.nl
06 11 98 62 78

 

Mariska van Beuzekom
Accountmanager Salessupport
mariska.vanbeuzekom@bindinc.nl
035 672 69 08