Adverteren

Adverteren

Bij Bindinc. kun je jouw boodschap bij een grote groep mensen onder de aandacht brengen. Bindinc. bereikt maar liefst 6,5 miljoen tv-kijkende Nederlanders per maand. Hiermee heeft Bindinc. een interessant en uiteenlopend bereik.

Adverteren kan via onze herkenbare en betrouwbare merken als Avrobode, KRO Magazine en TVFilm, maar ook in magazines als Blijtijds of MUZE.
Of via onze digitale titels Tvgids.nl, Guidinc.nl of Televizier.nl.

Lees hier meer over onze merken.

Mogelijkheden

Print

Bindinc. bereikt wekelijks ruim 2,2 miljoen tv-kijkers met haar programmagidsen. Deze groep kenmerkt zich door een diversiteit aan achtergronden en een hoge loyaliteit.

Meer over adverteren in programmagidsen

Digitaal

Creëer bekendheid bij meer dan 6,5 miljoen unieke tv- & VOD-kijkers per maand. Bindinc. linkt een merk, boodschap of videocontent aan een relevante online doelgroep.

Meer over digitaal adverteren

Inspiratie

Dataservices voor Talpa TV

Bindinc. verzorgt dagelijks de omschrijvingen, afbeeldingen en metadata bij de televisieprogramma’s van Talpa TV. Door de samenwerking met Bindinc. heeft Talpa een belangrijk deel van het operationele proces kunnen optimaliseren en is de kwaliteit en continuïteit van de data verbeterd. Hierdoor wordt de kijker beter geïnformeerd en kan sneller het juiste programma worden gevonden.

Content Discovery voor Eviso

Eviso is in Nederland actief met de merken Online.nl en Canal Digitaal. Bindinc. verzorgt dagelijks voor de televisieplatformen van Eviso de redactionele selectie van kijktips, die de kijker inspireert en informeert over het rijke contentaanbod.

Case Talpa Kijk
Case Eviso Canal Digitaal OnlineNL