Adverteren

Adverteren

Bij Bindinc. kun je jouw boodschap bij een grote groep mensen onder de aandacht brengen. Bindinc. bereikt maar liefst 8 miljoen Nederlandse kijkers per maand. Hiermee heeft Bindinc. een interessant en uiteenlopend bereik.

Adverteren kan via onze herkenbare en betrouwbare merken als Avrobode, KRO Magazine en TVFilm, maar ook in magazines als Blijtijds of MUZE.
Of via onze digitale titels TVgids.nl, de Binge-app of de Gouden Televizier-Ring.

Lees hier meer over onze merken.

Mogelijkheden

Print

Bindinc. bereikt wekelijks ruim 2,2 miljoen tv-kijkers met haar programmagidsen. Deze groep kenmerkt zich door een diversiteit aan achtergronden en een hoge loyaliteit.

Meer over adverteren in programmagidsen

Digitaal

Creëer bekendheid bij meer dan 8 miljoen Nederlandse kijkers per maand. Bindinc. linkt een merk, boodschap of videocontent aan een relevante online doelgroep.

Meer over digitaal adverteren

Inspiratie

Binge Streaming Video Awards

Jaarlijks reikt Bindinc. prijzen uit aan de beste video content op streamingdiensten in Nederland. De winnaars worden bepaald op basis van data afkomstig uit Bindinc. VOD Insights.

Content Discovery Audit

Goede videocontent alleen is niet genoeg. De kijkende consument moet ook de juiste film, serie of show weten te vinden op een streamingplatform. Met de Content Discovery Audit van Bindinc. verhoogt een streamingplatform de tevredenheid van de abonnee. Daarmee verlaagt de churn en verbetert de concurrentiepositie.

Content Discovery Audit