Adverteren

Adverteren

Bij Bindinc. kun je jouw boodschap bij een grote groep mensen onder de aandacht brengen. Bindinc. bereikt maar liefst 7 miljoen tv-kijkende Nederlanders per maand. Hiermee heeft Bindinc. een interessant en uiteenlopend bereik.

Adverteren kan via onze herkenbare en betrouwbare merken als Avrobode, KRO Magazine en TVFilm, maar ook in magazines als Blijtijds of MUZE.
Of via onze digitale titels Tvgids.nl, Guidinc.nl of Televizier.nl.

Lees hier meer over onze merken.

Mogelijkheden

Print

Bindinc. bereikt wekelijks ruim 2,2 miljoen tv-kijkers met haar programmagidsen. Deze groep kenmerkt zich door een diversiteit aan achtergronden en een hoge loyaliteit.

Meer over adverteren in programmagidsen

Digitaal

Creëer bekendheid bij meer dan 7 miljoen unieke tv- & VOD-kijkers per maand. Bindinc. linkt een merk, boodschap of videocontent aan een relevante online doelgroep.

Meer over digitaal adverteren

Inspiratie

Samenwerking met KWF

Bindinc. heeft KWF geholpen met het onder de aandacht brengen van een live uitzending op TV: KWF Sta op tegen Kanker. Met als doel: nieuwe doelgroepen informeren over het belang van kankeronderzoek en het werven van nieuwe donateurs tijdens de uitzending.

Gouden Televizier-Ring Verkiezing

De Gouden Televizier-Ring is al jarenlang een begrip. Bindinc. maakt de gids Televizier, het platform Televizier.nl en is in samenwerking met AVROTROS de organisator van de welbekende Gouden Televizier-Ring-verkiezing.

Gouden Televizier-Ring