Adverteren

Adverteren

Bij Bindinc. kun je jouw boodschap bij een grote groep mensen onder de aandacht brengen. Bindinc. bereikt maar liefst 7 miljoen tv-kijkende Nederlanders per maand. Hiermee heeft Bindinc. een interessant en uiteenlopend bereik.

Adverteren kan via onze herkenbare en betrouwbare merken als Avrobode, KRO Magazine en TVFilm, maar ook in magazines als Blijtijds of MUZE.
Of via onze digitale titels Tvgids.nl, Guidinc.nl of Televizier.nl.

Lees hier meer over onze merken.

Mogelijkheden

Print

Bindinc. bereikt wekelijks ruim 2,2 miljoen tv-kijkers met haar programmagidsen. Deze groep kenmerkt zich door een diversiteit aan achtergronden en een hoge loyaliteit.

Meer over adverteren in programmagidsen

Digitaal

Creëer bekendheid bij meer dan 7 miljoen unieke tv- & VOD-kijkers per maand. Bindinc. linkt een merk, boodschap of videocontent aan een relevante online doelgroep.

Meer over digitaal adverteren

Inspiratie

Samenwerking met KWF

Bindinc. heeft KWF geholpen met het onder de aandacht brengen van een live uitzending op TV: KWF Sta op tegen Kanker. Met als doel: nieuwe doelgroepen informeren over het belang van kankeronderzoek en het werven van nieuwe donateurs tijdens de uitzending.

Dataservices voor Talpa TV

Bindinc. verzorgt dagelijks de omschrijvingen, afbeeldingen en metadata bij de televisieprogramma’s van Talpa TV. Door de samenwerking met Bindinc. heeft Talpa een belangrijk deel van het operationele proces kunnen optimaliseren en is de kwaliteit en continuïteit van de data verbeterd. Hierdoor wordt de kijker beter geïnformeerd en kan sneller het juiste programma worden gevonden.

Case Talpa Kijk