Bindinc. VOD Insights

Haarscherpe inzichten over het Nederlandse streaming-video-landschap

Bindinc. VOD Insights geeft inzicht in vraag en aanbod op het gebied van streaming video in Nederland. Wij bieden iedere maand overzicht in de constant veranderende VOD-markt en we geven datagedreven inzichten over content, doelgroepen en platforms.

Website Bindinc. VOD Insights

Wat is het precies?

Voor televisie is er al jaren bekend wie precies waarnaar kijkt, maar voor streamingplatforms weten wij dat niet. En dat is een blijvende kwestie in de wereld van streamingdiensten. Met Bindinc. VOD Insights brengen wij nu vraag en aanbod samen; wie kijkt waar, wanneer, met wie en waarom naar welke streamingcontent. Wij zijn de eerste die antwoord kunnen geven op deze prangende vragen.

Data verzamelen

Bindinc. VOD Insights heeft in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction een 100% onafhankelijk panelonderzoek opgezet om kijkgedrag en -waardering te meten. Aan dit panelonderzoek doen maandelijks 4.000 mensen tussen de 16 en 80 jaar mee die representatief zijn voor de Nederlandse bevolking. Zo brengen wij samen met onze eigen (meta)data in kaart wat er speelt in streaming Nederland.

Onderbouw strategische beslissingen met data

De markt van aanbieders van streamingdiensten is enorm groeiende en gefragmenteerd. Individuele spelers in de markt hebben hun eigen inzichten, maar er is eigenlijk niemand die totaaloverzicht over de markt biedt. En niemand heeft alle content of alle kijkers. Of je nu streamer, producent, adverteerder of omroep bent, het is belangrijk om de juiste match tussen content en kijkers te kunnen maken. Onze diepgaande kennis van zowel de data als content is waardevol voor alle mediabedrijven.

Bindinc. VOD Insights is dé oplossing voor de behoefte naar specifieke inzichten over content, doelgroepen en platforms binnen de wereld van VOD

Branco Scherer – Manager New Business

© Roland J. Reinders

Zet je strategie op scherp met Bindinc. VOD Insights. Wil jij meer weten over de onthullende inzichten?
Lees meer op vodinsights.nl of neem contact op via info@bindinc.nl.