Eviso

Content Discovery voor Eviso

Eviso, onderdeel van Canal+ Luxembourg, is in Nederland actief met de merken Online.nl en Canal Digitaal en biedt daarmee de Nederlandse consument een breed portfolio van televisie-, internet- en telefoniediensten. Via de gratis tv-app van Canal Digitaal kunnen de klanten van de televisiediensten van zowel Canal Digitaal als Online.nl thuis en onderweg, in alle EU landen, tv-kijken, opnemen en 7 dagen terugkijken. Op die manier zorgt Eviso ervoor dat kijkers het maximale uit hun abonnement kunnen halen.

Online.nl

Case

Om het gebruik van de app te stimuleren en gebruikers te helpen een keuze te maken uit de vele programma’s in het zenderaanbod, worden in de app dagelijks kijktips getoond in diverse genres. Naast een selectie programma’s die absoluut niet gemist mogen worden, inspireert Eviso de gebruikers ook door tips te geven over nieuwe of minder bekende programma’s.

Voor het vullen en actueel houden van de carrousel op de ‘ontdekken’-pagina van de tv-app heeft Eviso de contentexperts van Bindinc. ingeschakeld. Uit alle content die via de zenderpakketten van Online.nl en Canal Digitaal te zien is, selecteert het data- en redactieteam van Bindinc. de kijktips die aansluiten bij de doelgroepen. Deze dagelijks wisselende ’tips van de redactie’ inspireren en informeren de kijkers over het rijke aanbod en de vele zenders.

De kijktips worden door het Bindinc.-redactieteam rechtstreeks in de systemen van Canal Digitaal ingevoerd waardoor Eviso verder ontzorgd wordt in de dagelijkse operatie.

Hoe helpt Bindinc. kijkers van Canal Digitaal en Online.nl de juiste programmakeuze te maken?