Kernexpertises

Kern expertises

Meer dan 25 jaar ervaring in gidsen van (online) videocontent heeft geresulteerd in een aantal kernexpertises waarin Bindinc. zich onderscheidt.

Content

VINDBAAR MAKEN

Hoe bereik je als aanbieder van content de juiste doelgroep? Door de komst van steeds meer internationale aanbieders zoals Netflix, Disney+ en Videoland wordt het aanbod van films, series, programma’s en documentaires steeds groter. Deze content is ‘any time, any place’ beschikbaar via onze (5G!) telefoon, tablet of laptop. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bindinc. biedt hiervoor de juiste oplossing: wij doen dat door het slim, snel en eenvoudig filteren, gidsen en aanbevelen van content. Zo verbinden wij kijkers met content.

Lees meer

Wist je dat Bindinc. maandelijks meer dan 6,5 miljoen kijkers bereikt? En al die kijkers kennen wij stuk voor stuk. Wij kennen de leeftijden, interesses, wensen en voorkeuren. Al die kijkers bereiken we via onze digitale platforms, zoals Guidinc., Televizier.nl en Tvgids.nl en onze programmagidsen, zoals onder meer Avrobode, KRO Magazine en Mikro Gids. Kortom: zo verbinden we onze kijkers met de content van aanbieders. En dat is waardevoller dan je denkt.

Lees meer

Bereik

in entertainment

Uitgeefdiensten
voor offline gidsen

Wij zijn Bindinc., uitgever van de programmagidsen van AVROTROS en KRO-NCRV. Met onze titels Avrobode, KRO Magazine, NCRV-gids, Mikro Gids, Televizier en TVFilm bereiken wij wekelijks ruim 1,4 miljoen lezers! Deze groep kenmerkt zich door een diversiteit aan achtergronden en een hoge loyaliteit. Vaak hebben zij al jarenlang een abonnement op een van onze programmagidsen omdat de inhoud precies aansluit bij hun achtergrond, belevingswereld en informatiebehoefte. Daarnaast produceren wij ook onderdelen (o.a. het spoorboek en toelichtingen) van andere programmagidsen zoals VPRO-gids, MAX Magazine en VARAgids.

Lees meer

Wie we zijn

Wij beschikken over een onuitputtelijke bron van informatie en inzichten over content en consumentengedrag, kanalen, creatie en devices.

Adverteren
Videomarketing
Entertainmentgidsen