RADAR+

RADAR+

RADAR+ biedt adverteerders een interessant umfeld. De doelgroep is breed geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft, gezondheid in de brede zin van het woord: levensstijl, gezond oud worden, met een fit lichaam, een scherpe geest, een evenwichtige psyche en zinvolle relaties met andere mensen. Ons nieuwe motto is kortom: blijf gezond van lijf én geest.  

Het blad

RADAR+ begon tien jaar geleden als het enige consumenten-lifestylemagazine van Nederland, een spin-off van het succesvolle tv-programma RADAR. De laatste jaren experimenteerde de redactie met verschillende thema’s per editie. Keer op keer bleek dat de doelgroep het meest enthousiast reageert op onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Inmiddels biedt RADAR+ met elk nummer de lezers uiteenlopende artikelen over gezond zijn, gezond blijven, gezond leven. Met medische dossiers, alles over nieuwe inzichten en behandelingen, uitgebreid aandacht voor de psyche, persoonlijke verhalen van inspirerende mensen en niet te vergeten: beweging en voeding.

Doelgroep

RADAR+ richt zich op vrouwen en mannen van 40+ die actief willen werken aan een goed en gezond leven. Mensen die willen weten hoe je diabetes kunt voorkomen, of je vitaminepillen nodig hebt, of je beter kunt wandelen dan hardlopen, wat je kunt doen aan piekeren in de nacht, hoe onveilig borstimplantaten zijn, of geld nu wel of niet gelukkig maakt, waar je fijn kunt wandelen, wat een nachtcrème voor je huid doet, hoe je een makkelijke moestuin aanlegt, lekker (vegetarisch) kookt … Kortom hoe je zo lang mogelijk gezond blijft van lijf en geest. Altijd optimistisch van toon en oplossingen biedend. RADAR+ weet raad!

Cijfers

Bereik

90.000

Oplage

18.803

Redactionele pijlers

Belangrijke thema’s
  • Gezond verstand
  • Gezond lijf
  • Gezonde geest
  • Gezond doen
  • Gezond eten

Downloads

Meer weten?

 

Marchel Snoei
Accountmanager
marchel.snoei@bindinc.nl
06 10 36 11 14

 

Marcel Schotman
Accountmanager
marcel.schotman@bindinc.nl
06 21 34 49 30

 

Mariska van Beuzekom
Accountmanager Salessupport
mariska.vanbeuzekom@bindinc.nl
06 52 60 21 09