RADAR+

RADAR+

RADAR+ biedt adverteerders een interessant umfeld. De doelgroep is breed geïnteresseerd in alles wat met lifestyle te maken heeft. Ze lezen graag over nieuwe producten die hun leven veraangenamen of vergemakkelijken, testuitslagen, tips, financiën, etc.

Het blad

RADAR+ is het enige consumenten-lifestyleblad van Nederland. Het is het kleine zusje van het succesvolle tv-programma RADAR. Het blad inspireert en informeert.
Je leest het van A tot Z en hebt aan het eind het idee dat je minstens 30 persoonlijke tips hebt gekregen waaraan je echt iets hebt. Het legt geldzaken helder uit, kijkt kritisch naar o.a. de voedselindustrie, helpt bij het selecteren van een nieuwe aanschaf en laat inspirerende mensen aan het woord.

Doelgroep

RADAR+ richt zich op vrouwen en mannen van 40+ die hun drukke leven zo praktisch en opgeruimd mogelijk willen inrichten. Mensen die slim met hun geld om willen gaan, zich geen oor laten aannaaien en bezuinigen niet zien als een straf, maar als een uitdaging. Ook voor jongeren die net op kamers gaan is RADAR+ reuzehandig; waar lees je anders hoe je een financiële planning maakt, de koelkast fris en schoon houdt en het perfecte eitje bakt? In geen ander blad krijgt de lezer zo veel informatie en tips. Altijd optimistisch van toon en oplossingen biedend voor de meest uiteenlopende zaken. Of je nu wilt weten hoe je meer grip krijgt op je portemonnee, advies nodig hebt bij relatiestress of de waarheid wilt weten over anti-rimpelcrèmes. RADAR+ weet raad en haalt het beste uit je geld, maar ook uit jezelf.

Cijfers

Bereik

177.000

Oplage

24.670

Redactionele pijlers

Belangrijke thema’s
  • consument en financiën
  • huis en tuin
  • psyche en gezondheid
  • getest
  • vrije tijd
  • eten & drinken

Downloads

Meer weten?

 

Marchel Snoei
Accountmanager
marchel.snoei@bindinc.nl
06 10 36 11 14

 

Annemiek Lamers
Accountmanager
annemiek.lamers@bindinc.nl
06 15 09 28 62

 

Terence Verhagen
Accountmanager
terence.verhagen@bindinc.nl
06 11 98 62 78

 

Mariska van Beuzekom
Accountmanager Salessupport
mariska.vanbeuzekom@bindinc.nl
06 52 60 21 09