• De
 • Donateursmagazine
 • Avrobode
 • Jubileummagazine
 • KRO-NCRV
 • Mikro
 • TVGids
 • Wijs!
 • TVFilm
 • KRO-NCRV
 • K&C
 • TVGids.nl
 • NCRV-gids
 • TVGids.nl
 • KRO
 • Televizier
 • Lach

Overzicht van de klanten

Bekijk binnen Custom Media & Services en Programma Data Services het klantenoverzicht met toonaangevende namen die inmiddels ook voor Bindinc. gekozen hebben.    

Custom Media & Services

Digitaal jaarverslag KNGF Geleidehonden

Bindinc. heeft voor KNGF Geleidehonden een nieuw concept voor het Jaarbericht 2014 ontwikkeld, zowel voor de printversie als de online publicatie. Bij beide publicaties is gekozen is voor een meer persoonlijke insteek met als doel de informatie dichter bij de lezer te brengen en zo de...

App Wijs! van Edukans

Voor Wijs!, het donateursblad van ontwikkelingsorganisatie Edukans hebben we onlangs een magazine-app voor tablets ontwikkeld, zowel voor Apple als Android.

Crossmedia strategie voor NVRD,...

De NVRD, branchevereniging voor de afval- en reinigingsbranche, geeft t.b.v. de communicatie naar haar achterban het toonaangevende en opiniërende blad GRAM uit. NVRD heeft Bindinc. om advies gevraagd voor haar crossmediale strategie inzake GRAM met inbegrip van een erkenning van digitale...

Perspectief, ledenmagazine voor de PCOB

Voor de Protestants Christelijke Ouderenbond (PCOB) ontwikkelde Bindinc. een nieuwe redactionele formule en vernieuwde vormgeving voor hun ledenmagazine Perspectief.

Schild, patiëntenmagazine voor SON

Voor de nieuwe koepelorganisatie SON (Schildklier Organisaties Nederland) heeft Bindinc. de redactionele formule en het vormgeefconcept voor het gezamenlijk patiëntenmagazine gerealiseerd.

KRO-NCRV Spoorloos Magazine

KRO-NCRV is dé verhalenverteller binnen het Nederlandse medialandschap. Geen andere omroep is zo bedreven in het brengen van bijzondere verhalen van gewone mensen. Verhalen die verbinden, mensen raken, verrijken en aan het denken zetten.

Beleef, deelnemersmagazine voor de...

Beleef is de naam van het nieuwe magazine dat Bindinc. ontwikkelde voor deelnemers van de Zonnebloem. De aangescherpte visie en merkstrategie van de Zonnebloem is het vertrekpunt geweest voor de nieuwe redactionele formule en een nieuw vormconcept.

Geef Leven...donateursblad voor de...

Bindinc. ontwikkelde voor de Nierstichting een nieuw concept voor het donateursblad. Een nieuwe redactionele formule en vormconcept aansluitend bij de recent vernieuwde merkstrategie, huisstijl en campagne van de Nierstichting.

De Verwondering (vh Het Vermoeden)

De Verwondering is een blad vol met zingeving. Een uniek concept: het enige levensbeschouwelijke tijdschrift met 'glossy looks’ dat diepgang en kwaliteit uitstraalt, voor mensen die zich aangesproken voelen door de protestants-christelijke normen en waarden.

VARA

Bindinc. heeft het project Europese aanbesteding drukwerk en papier verzorgd voor de VARA. Daarnaast verzorgt Bindinc. wekelijks het traffic-gedeelte voor de VARAgids. Zij zorgt dat de bestelling tijdig bij de drukker en papierleverancier is en op een goede manier wordt afgehandeld.

Gezondheidsspecial

Bindinc. geeft eenmaal per jaar de Gezondheidsspecial uit, die meegezonden wordt met de titels Avrobode, Televizier, Mikro Gids, KRO Magazine, NCRV-gids en TVFilm.

Nieuw magazineconcept Protestantse...

Bindinc. ontwikkelde voor de Protestantse Kerk in Nederland een nieuw magazineconcept: woord&weg. Een maandblad voor ambtsdragers, kerkelijk werkers en betrokken kerkleden.

Programma Data Services

Mikro Gids-app als extra service voor abonnees

In de Mikro Gids-app voor iOS- en Androidtablets hebben abonnees van de programmagids toegang tot extra functionaliteiten binnen de app. Hiermee krijgen abonnees nu ook online toegang tot de gids met een overzicht van het huidige programma-aanbod én meer.

Bekijk de case

Motor van de EPG's

De afgelopen jaren worden gekenmerkt door een sterke groei van elektronische programmagidsen (EPG’s) op het web en de mobiele apparaten. De motor van deze gidsen wordt gevormd door de datafeed met daarin gedetailleerde informatie over programma’s in combinatie met het...

Bekijk de case

White label en data TROS EPG

Als een van de grootste publieke omroepen van Nederland heeft de TROS een sterke binding met de achterban. Een vast onderdeel op de websites van de programmabladen van de TROS, Troskompas en TVKrant, is de elektronische programmagids (EPG).

Bekijk de case