Blijtijds

Blijtijds

Blijtijds bestaat uit het gelijknamige online lifestyleplatform, een wekelijkse rubriek én het magazine dat vier keer per jaar verschijnt bij de zes programmagidsen van Bindinc.

Het concept

Met het merk Blijtijds spelen we in op de nieuwe levensfase van de 50-plusdoelgroep. Met de ambitie om deze mensen te gidsen in de verander(en)de wereld om hen heen en de invulling van hun leven daarbinnen.
Blijtijds gaat over slimmer ouder worden, zonder dit expliciet te benoemen. De pijlers zijn: genieten, gezondheid en goed geregeld. Blijtijds is stijlvol en praktisch, informatief en actief en speelt in op de behoefte van de doelgroep.

Magazine

Blijtijds verschijnt vier keer per jaar als apart magazine bij de zes programmagidsen van Bindinc. In het magazine besteden wij aandacht aan onderwerpen als familie, pensioen, levenslessen, reizen en nog veel meer. Kortom, het is een praktisch en inspirerend magazine voor de actieve 50-plusser. Blijtijds staat vol need to know- en nice to know-artikelen, handige stappenplannen en tips voor een nóg leuker leven.
Met een bereik van 1,1 miljoen en een abonnee-oplage van 495.000 is het magazine Blijtijds het grootste magazine voor de seniorendoelgroep in Nederland.

Cijfers Magazine

Bereik

940.500

Oplage

408.720

Rubriek

Wekelijks
  • De wekelijkse Blijtijds-rubriek van vijf pagina’s in de zes programmagidsen van Bindinc. staat boordevol artikelen en nieuwtjes, waarbij verdieping mogelijk is naar het online platform, zodat we wekelijks aandacht kunnen besteden aan mooie artikelen en praktische tips. Met deze rubriek bereiken wij wekelijks 1 miljoen senioren.

Online

Dagelijks
  • Fans hoeven Blijtijds nooit te missen. Blijtijds.nl biedt dagelijks de beste tips over lifestyle, gezondheid, wonen, geld en relaties. De ideale manier om inspiratie en ideeën op te doen en altijd bij de tijd te blijven. Blijtijds is het grootste crossmediale seniorenplatform, bestaand uit een magazine, rubriek en website.

Downloads

Meer weten?

 

Marchel Snoei
Accountmanager
marchel.snoei@bindinc.nl
06 10 36 11 14

 

Marcel Schotman
Accountmanager
marcel.schotman@bindinc.nl
06 21 34 49 30

 

Terence Verhagen
Accountmanager
terence.verhagen@bindinc.nl
06 11 98 62 78

 

Mariska van Beuzekom
Accountmanager Salessupport
mariska.vanbeuzekom@bindinc.nl
06 52 60 21 09