Mikro Gids

Mikro Gids

Mikro Gids biedt een umfeld van actieve ouderen, die hun tijd goed gebruiken en breed geïnteresseerd zijn. In koopgedrag zijn zij selectief en doelgericht, met name kijkend naar de functionaliteit van producten die worden gebruikt.

Het blad

Mikro Gids is een basic, functionele, maar complete programmagids voor de ‘minimalist’, met een focus op film. Vierkant, hoofdzakelijk in zwart-wit, zonder polonaise. Mikro Gids is vooral een gids die een grote hoeveelheid informatie verstrekt over het veelzijdige aanbod op radio en televisie, maar ook over wat er speelt in de wereld van tv en VOD (en radio).

Doelgroep

De lezers van Mikro Gids hebben van nature de neiging om naar de functionaliteit van producten te kijken. De abonnees wonen door het hele land, maar relatief vaker in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. Hun interesses liggen op het gebied van koken, reizen, dieren, natuur en gezondheid. Ze zijn meer dan gemiddeld geïnteresseerd in loterijen, ontwikkelingshulp en antiek. Genieten is heel belangrijk, maar ook hulpvaardigheid, innerlijke harmonie en verantwoordelijkheid spelen een grote rol.

Cijfers

Bereik

245.000

Oplage

139.209

Interesses

van de lezers van Mikro Gids

Ontwikkelingshulp

Klimaat

Boeken & Films

Entertainment

Evenementen

Eten & Wijn

Downloads

Meer weten?

 

Marchel Snoei
Accountmanager
marchel.snoei@bindinc.nl
06 10 36 11 14

 

Marcel Schotman
Accountmanager
marcel.schotman@bindinc.nl
06 21 34 49 30

 

Mariska van Beuzekom
Accountmanager Salessupport
mariska.vanbeuzekom@bindinc.nl
06 52 60 21 09