TVgids.nl

TVgids.nl

Op TVgids.nl vinden televisiekijkers het meest complete tv-overzicht van Nederland. Alle programma’s op meer dan 100 Nederlandse en buitenlandse zenders staan overzichtelijk bij elkaar, alle informatie is bijgewerkt en actueel.

Beste televisiegids en meer

Minder zoeken, meer zien. Via de online gids van TVgids.nl zie je in één oogopslag wat er nu en straks te zien is. Ook blijf je up-to-date over alle programma’s, series, films en sportuitzendingen die er te zien zijn. De meest overzichtelijke tv-gids van Nederland wordt door de deskundige redactie aangevuld met de beste kijktips, interviews en het laatste tv-nieuws. De verkiezing van de Gouden Televizier-Ring, sinds 1964 de belangrijkste tv-prijs van Nederland, verloopt exclusief op TVgids.nl.

TVgids.nl app

Voor de beste ervaring op je mobiele telefoon gebruik je de gratis TVgids-app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android.


Socials

De content op TVgids.nl wordt door de redactie volop ondersteund op Facebook, Instagram en TikTok. Via Bindinc. zijn op deze social media-platformen interessante advertentiemogelijkheden beschikbaar. 

Neem contact op voor meer informatie

 

Rogier Timofei
Accountmanager
rogier.timofei@bindinc.nl
06 11 80 14 22

Sacha Kaart
 

Sacha Kaart
Sales Project Coördinator
sacha.kaart@bindinc.nl
06 47 31 47 24