Hoe vindt de kijker úw content in een overvloed aan aanbod in een enorme diversiteit van platforms? En wat heeft hij nodig voor een optimale kijkervaring? Bindinc. Metadata vormt de link tussen content-aanbieders en consumenten. Onze belofte: de meest uitgebreide database met de rijkste entertainment-metadata. Wij ondersteunen uw tv- en videodiensten met de beste metadata en metadatadienstverlening om  optimale content-discovery te realiseren.

EPG-data door specialisten

Bindinc. Metadata biedt data en metadatadienstverlening voor alle schakels van de entertainment-industrie. Of u nu broadcaster bent of contentproducent, uitgever, kabelbedrijf of telecom-ondernemer: we zetten onze expertise en de beste entertainment-metadata in om u te helpen uw doel te bereiken. Met tailormade oplossingen.

De vier belangrijke pijlers van onze dienstverlening zijn:

  1. Hoog niveau geautomatiseerd proces metadata-aggregatie en -verrijking
  2. Metadata-redactie met specialisten
  3. Sterk lokaal en internationaal netwerk in de gehele keten van video-content
  4. Rijke en complete database.

De entertainment-database bevat meer dan 25.000 filmtitels en uitgebreide data over duizenden series en celebrity’s. Allemaal gecreëerd en onderhouden door onze redacteuren – stuk voor stuk tv-, film- en entertainmentspecialisten. Zij voorzien onze entertainment-metadata eveneens van het juiste beeld en waar mogelijk trailers, 24-7 en zo goed als realtime. Het leveren van programma-highlights en het creëren van persmateriaal behoort ook tot de mogelijkheden.

Samenwerken aan de beste entertainment-metadata

Bindinc. Metadata werkt samen met partnerbedrijven uit heel Europa, gegroepeerd in The European Metadata Group EEIG. Daardoor kunnen we EPG-data aanbieden van meer dan 5000 tv-kanalen in 34 talen. We hebben op deze manier voldoende technische en redactionele armslag om grote metadata-aggregaties uit te voeren. Onnodig te zeggen dat we dus veel meer bieden dan de klassieke programmalistings voor digitale en papieren tv-gidsen. En ook die maken we nog steeds met veel plezier en vakmanschap.