Uitgeefdiensten

Uitgeefdiensten

Wij zijn Bindinc., uitgever van de programmagidsen van AVROTROS en KRO-NCRV. Met de titels Avrobode, KRO Magazine, NCRV-gids, Mikro Gids, Televizier en TVFilm bereiken wij wekelijks ruim 1,4 miljoen lezers! Deze groep kenmerkt zich door een diversiteit aan achtergronden en een hoge loyaliteit. Vaak hebben zij al jarenlang een abonnement op één van onze programmagidsen, omdat de inhoud precies aansluit bij hun achtergrond, belevingswereld en informatiebehoefte. Daarnaast produceren wij ook onderdelen (o.a. het spoorboek en toelichtingen) voor andere programmagidsen, zoals VPROgids, MAX Magazine en VARAgids, en doen wij de advertentieverkoop voor bijvoorbeeld TrosKompas, TV Krant en RADAR+, waardoor ons bereik oploopt naar ruim 2,2 miljoen!

Bindinc. werkt met eigen gidsformules die precies passen bij het lezerspubliek. Zo geven we invulling aan de identiteit van elke gids. Dat doen we aan de hand van een specifieke selectie uit de enorme hoeveelheid beschikbare programmadata. De informatie sluit altijd aan op de behoeften van de verschillende lezersdoelgroepen. Aansluitend schrijven we toelichtingen, achtergrondartikelen en interviews. Verder verzorgen we de eindredactie, voegen we beeld toe en doen we de vormgeving.

Ten slotte worden de gidsen gedrukt. Bindinc. neemt hierbij de volledige productie (of een onderdeel hiervan) op zich. Kortom: wij regelen alles. Dat doen we met kennis, volop ervaring en in een efficiënte workflow. Per discipline zorgt een professioneel team voor informatie van hoge kwaliteit. Zo zorgen we voor korte lijnen en een hoge betrokkenheid. Daarbij kunnen we vertrouwen op onze goede, langdurige en duurzame relaties met drukkers, leveranciers en bezorgdiensten. Zo waarborgen we keer op keer de kwaliteit van onze enorme gidsoplagen.

Abonnementenbeheer

Als uitgever van programmagidsen is je Klant Contact Centrum het visitekaartje van jouw merk/gids. Met ons eigen in house KCC (Klant Contact Centrum) handelen we zo’n 200.000 klantcontacten per jaar af. Ook het abonnementenbeheer en bijbehorende data en intelligence gebeurt volledig in huis. Dit doen wij voor onze eigen gidsen, maar ook voor derden.


Bindinc. is marktleider op het gebied van offline programmagidsen. Wij staan echter niet stil. Het aanbod van (digitale) content en het aantal VOD-aanbieders blijft maar groeien. Daarom blijven wij ons voortdurend ontwikkelen. Altijd met één doel voor ogen: wij helpen kijkers om hun weg te vinden in het eindeloze aanbod van (digitale) films, programma’s en documentaires. Bindinc. verbindt content met kijkers, analoog én digitaal.

Waar we je mee kunnen helpen