Bindinc.’s jaarlijkse personeelsfeest was een succes!

Op 25 mei 2023 vond het spetterende personeelsfeest van Bindinc. plaats. Het was een prachtige dag met mooi weer, avontuurlijke opdrachten, een gezellige barbecue in de zon en ’s avonds gingen de voetjes van de vloer!

De Loosdrechtse Plassen waren het speelveld voor een spannend Expeditie Robinson toernooi. Als ware survivallers vlogen alle collega’s verdeeld in teams over het water op weg naar de opdrachten. Op elk eiland ontmoetten twee teams elkaar en moesten zij strijden in de spannende opdrachten. Een goede manier van teambuilding met mensen van jouw eigen maar ook andere afdelingen. Maar zoals Henny Huisman het lang geleden al zong: ”Bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn.” En na een middag vuur maken, balanceren, puzzels oplossen en bouwen kwam het oranje team als winnaar uit de bus. Daarmee zijn zij de gelukkige eigenaren van de Bindinc. wisselbeker geworden.

Na al dat harde werken stond de barbecue bij terugkomst gelukkig al te roken en schoof iedereen aan voor een welverdiende maaltijd. En om de avond af te sluiten gingen alle voetjes van de vloer. Tot in de late uurtjes werd er gedanst, gezongen en werden er bezoekjes gebracht aan de fotobooth.

Om een lang verhaal kort te maken: het was een zeer geslaagd feest en de Bindinc. feestcommissie had zichzelf weer eens overtroffen!

Ben jij er volgend jaar bij?

Sta jij volgend jaar ook in jouw Bindinc. trui te dansen tussen al jouw nieuwe collega’s? Of word jij lid van de feestcommissie en heb jij alles tot in de puntjes geregeld?
Dat kan! Bekijk de actuele vacatures en hopelijk zien we je snel!

Vacatures