Bindinc. sluit partnership met Ziggo

Bindinc. sluit partnership met Ziggo voor Guidinc. Streaming Video Awards 2021

Guidinc., de persoonlijke streaminggids, sluit een partnership met Ziggo voor de Guidinc. Streaming Video Awards 2021, dé Nederlandse publieksprijzen voor films, series en documentaires op de streamingsdiensten. Streamingsdiensten spelen een steeds belangrijkere rol in de levens van consumenten. Gezamenlijk willen de partijen daarom de Nederlandse kijker een stem geven en ze de kans bieden om hun favoriete streamingsdienst, serie en film te belonen met een award. De Guidinc. Streaming Video Awards worden dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Ziggo zal in de communicatie-uitingen en bij de uitreiking begin december een belangrijke rol spelen.

De kijker bepaalt
Corry Siegers Head of Video Discovery bij Bindinc.: “We organiseren de Guidinc. Streaming Video Awards nu voor het tweede jaar op rij. Hiermee bieden we Nederlandse kijkers de mogelijkheid te stemmen op hun favoriete serie, film, documentaire, streamingsdienst en, nieuw dit jaar, realityserie. Dat een partij als Ziggo zich aan het event verbindt laat zien dat er in de markt behoefte is aan een onafhankelijke Nederlandse publieksprijs voor streaming video.”

Raymond van der Vliet, Director Content & Programming bij VodafoneZiggo: “Uit onderzoek blijkt dat onze klanten gemak en overzicht willen als het gaat om content. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hen de beste kijkervaring te bieden. Guidinc. is goed bezig om te helpen keuzes te maken wat te kijken. De Guidinc. Streaming Video Awards helpen kijkers een stem te geven en hen te gidsen door het streaming videolandschap. Daarom is het een logische stap dat wij als aggegrator deze publieksprijs ondersteunen.”

Winnaars
Het is voor de Nederlandse kijker tot 9 november 10.00 uur mogelijk om te stemmen. Hieruit volgen drie nominaties per categorie. Op 2 december worden de winnaars gedurende een liveshow in Amsterdam bekend gemaakt. De spetterende uitreikingsshow is live te volgen via guidinc.nl en Ziggo TV kanaal 13. In 2020 werden de awards voor het eerst uitgereikt en behoorden Undercover en Kissing Booth 2 tot de winnaars.