Nederlandse videocontent steeds populairder

Steeds meer mensen kijken naar Nederlandse producties op streamingplatforms, zo onthult manager New Business Branco Scherer in de podcast Content Wars. Het aantal kijkers is zelfs met 9% gestegen ten opzichte van vorig kwartaal.

Nederlandse videocontent is populair. Niet alleen staan er steeds meer titels op de streamingdiensten, er wordt ook meer naar gekeken.

“Het aanbod is fors gestegen, met meer dan 10% ten opzichte van vorig kwartaal”, zegt Branco Scherer (manager New Business bij Bindinc.) in de nieuwste aflevering van Content Wars. “Ook het kijkgedrag stijgt flink. Daar zien we een stijging van 9% ten opzichte van vorig kwartaal”.

Met podcast-hosts Jelle Maasbach en Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen duikt Branco in de meest opvallende data van Bindinc. VOD Insights. Wat zijn bijzondere ontwikkelingen van het afgelopen kwartaal? Wat waren de populairste titels? Om een compleet beeld te vormen, wordt in de podcast niet alleen gesproken over Nederlandse videocontent, maar komen ook opvallende producties uit het buitenland aan bod.

Wil je meer weten over de streamingtrends van het afgelopen kwartaal? Luister dan hier de hele podcast of neem contact op met Branco via branco.scherer@bindinc.nl