Over Bindinc.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt. Met kwalitatief goede uitgeefconcepten, met programma-informatie op maat, met een megabereik, en met unieke doelgroepkennis. Maar Bindinc. beweegt ook. Omdat consumenten veranderen, en daarmee de media dus ook. En Bindinc. bouwt. Aan een nieuwe mediatoekomst die rust op twee pijlers: Custom Media en Programma Data Services.

Custom Media

Met Custom Media onderscheidt Bindinc. zich als specialist in relatiemedia. Onze professionals weten talloze doelgroepen te binden aan omroepen en verenigingen. Met media op maat en met formules om grootschalig uit te rollen. Voor unieke doelgroepen of juist het grote publiek.  

Bindinc. Custom Media vertaalt uw communicatiedoelstellingen naar ijzersterke uitgeefconcepten. Met eigentijdse redactionele formules versterken wij de relatie met uw leden en donateurs. Wij geven uw imago een boost en creëren loyaliteit onder uw achterban. In combinatie met onze services een verrijking van uw boodschap.

Services

'Onze titels hebben een megabereik. Onze doelgroepkennis en ervaring met programma-informatie maken ons daarbij tot een interessante en relevante speler.'
Barent Momma, algemeen directeur Bindinc.

Bindinc. Metadata

Met Bindinc. Metadata onderscheidt Bindinc. zich als specialist in hoogwaardige programma-informatie. Daarbij ligt de focus op alle mogelijke gebruiksvormen. Van data-aggregatie tot complete programmagidsen. Analoog en digitaal, via print, online, mobiel en connected tv.

Ruw en verrijkt

Omroepen en providers, maar ook electronicabedrijven weten de weg naar Bindinc. te vinden. Hét adres voor bedrijven die extra tv-gerelateerde informatie willen publiceren. Van ruwe data tot verrijkte programma-informatie in de vorm van video, beeld, tekst, links, duiding en actualiteit.

Programma-informatie

U vertrouwt op de actualiteit, compleetheid en juistheid van programmagegevens. Onze informatie is daarom van een gegarandeerde kwaliteit. Maar zeker zo belangrijk is flexibiliteit in het aanbod van data en diensten. U bepaalt welke programma-informatie in welke vorm u afneemt en hoe u die geleverd wilt krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

'Alles draait om data. Of die nu lineair of non-lineair gebruikt wordt.' De positionering van Bindinc. staat als een huis. De ambities zijn kraakhelder.
Beweegt en bouwt u met ons mee?